14 / 01 / 20

La sala Porta4 de Barcelona canvia l’eix de la programació i s’orienta al públic de 0 a 6 anys

La direcció arística de Porta4, la sala i escola de teatre barcelonina, amb anys de trajectòria, ha anunciat que ha decidit treballar a partir d’ara amb una línia de programació orientada a nens i nenes de 0 a 6 anys. Porta4 ja va iniciar un cicle de programació infantil l’any 2013 que finalment s’ha consolidat i aquest anunci significa anar un pas més enllà, en consonància amb la seva filosofia d‘educar en i per l’art. És per això que la sala ha començat aquesta etapa programant companyies com Xarop Teatre (El petit burret), de Castelló, la premiada Di Filippo Marionette d’Itàlia (Penjant d’un fil), o la consolidada Fes-t’ho com vulguis (La cuineta de l’Aureli). La sala barcelonina també té previst programar Aboon Teatre (Baby Sferic) i l’experimentada companyia Titelles Pamipipa (El gegant del Pi i El drac màgic).

Porta4 també ofereix en el seu programa l’estrena exclusiva de l’espectacle El viatge de Baratán, de la companyia Gautier, que està formada per Ana Garde i Héctor Guzmán, dos prestigiosos professors de música per a nens i nenes. També hi ha inclòs al programa l’espectacle Clea al bosc de corall, de la companyia mallorquina Colorín Coloradas, que farà una funció en anglès. La companyia La Petita Brownie hi presentarà el seu En Patufet, mentre que també estan previstes actuacions del “cantacançons” Dani Miquel, del Col·lectiu Òpal de Madrid amb el seu espectacle, Talisma, i d’El somriure del Llangardaix d’Astúries, entre d’altres.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This