Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
3 / 02 / 21

La música, la fantasia i un parell de peces que us faran pensar són les nostres propostes pel cap de setmana

La música d’Afònix & Pep López amb el concert Un llençol d’estels obre les nostres recomanacions del cap de setmana, en el qual també hi ha una gran dosi de fantasia pels més menuts, de la mà de les Companyies Patawa i La Guilla. La primera trepitja l’escena pensant en els més menuts en l’espectacle Fades i Follets, mentre que La Guilla convida al seu públic a viatjar a Quimera, una illa paradisíaca. Pel que fa als espectacles que us faran pensar, però amb molt d’humor, ens referim a La gallina dels ous d’or, de Zum-Zum Teatre i Camí a l’escola, dels Campi Qui Pugui, un espectacle sense text que us emocionarà i us farà reflexionar sobre el valor de l’esforç, l’amistat, la solidaritat i la perseverança. Manresa, Valls, Esplugues de Llobregat, Celrà i Premia de Mar són les localitats de la tria nostra d’aquest cap de setmana. Ara bé, com fem darrerament, us encoratgem a buscar a la nostra agenda el vostre teatre més proper i descobriu què hi fan. A Barcelona, l’oferta també és extensa i en l’apartat de notícies podeu consultar aquest post amb algunes propostes que comencen aquest mateix cap de setmana. Gaudiu-lo a fons!

Un llençol d’estels (Afònix Produccions & Pep López)

En aquest espectacle es presenten, en format de cançons de creació adreçades al públic familiar, un seguit d’històries inversemblants. Tot plegat, amb una gran dosi d’humor, poesia, tendresa i participació activa del públic en tot moment. Dissabte 6, a les 17:30h al Teatre Conservatori de Manresa.

La gallina dels ous d’or (Zum-Zum Teatre)

Us agraden els diners? …Molt? Els grangers d’aquesta història no patien gens pels diners i sempre repartien el que tenien amb qui més ho necessitava, però un dia una gallina va arribar a la seva granja i va pondre un ou d’or. Us imagineu si us passa a vosaltres? Dissabte 6, a les 18h al Teatre Principal de Valls.

Fades i follets (Cia. Patawa)

Na Ensucrada és una fada alegre i somiadora, viu olorant les flors i cantant cançons, al seu món… el més meravellós, l’únic. En Tonet és un follet curiós i despert, viu catalogant minerals i tastant la diversitat dels productes de la seva terra i llurs fruits… al seu món, el més meravellós i únic… Diumenge 7, a les 11h i les 13h al Casal de Cultura Robert Brillas d’Esplugues de Llobregat.

Camí a l’escola (Campi Qui Pugui)

Aquest espectacle mostra l’extraordinària història de tres germanes que s’han d’enfrontar diàriament a obstacles i adversitats per arribar a l’escola. Tres germanes, un camí i un objectiu: tenir el futur a les seves mans. Tres nenes que viuen en un país llunyà i proper a la vegada i que representen la història real de milers d’infants d’arreu del món. Infants decidits, autònoms i capaços, que comparteixen les ganes d’aprendre i són conscients que només l’educació els obrirà les portes a un futur millor. Diumenge 7, a les 18h al Teatre Ateneu de Celrà.

Quimera (La Guilla Teatre)

Tots tenim el desig de viure aventures inoblidables, de passar uns dies de descans i tranquil·litat en un illa paradisíaca. Els personatges d’aquesta història han aconseguit aquesta fita, han viatjat fins a l’illa de Quimera amb la intenció de passar-hi uns dies fantàstics i fer realitat el somni d’unes vacances idíl·liques, per sortir de la quotidianitat. Entraran en un nou món de somnis i il·lusions, on res pot ser i tot és possible, un lloc sense mòbils ni connexió a internet, un món on només la imaginació hi té cabuda. Benvinguts a Quimera, l’aventura de la vida! Diumenge 7, a les 18h al Patronat Social Premianenc de Premià de Mar.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This