4 / 04 / 19

La Mostra Internacional de Titelles de Mollet programa més d’una vintena d’espectacles

Més d’una vintena d’espectacles conformen el programa de la 13a Mostra Internacional de Titelles de Mollet, la MITMO, que es celebrarà del 12 al 13 d’abril. La Mostra, que s’ha consolidat com una cita imprescindible de les arts escèniques familiars de casa nostra, omple de titelles el centre de la localitat vallesana. Places i carrers acullen els diversos espectacles, però també d’altres espais més intimistes, per a grups reduïts, com són les veles situades al Parc de les Pruneres i les sales del centre cultural.

Per voluntat pròpia de Galiot Teatre, la companyia que impulsa la mostra, conjuntament amb el consistori, l’esdeveniment té un marcat caràcter pedagògic, ja que el públic pot posar-se a la pell del titellaire gràcies als tallers i activitats paral·leles programades. La mostra també compta amb la complicitat del teixit de comerç local, ja que els aparadors de fins a 10 comerços seran temàtics, realitzant un viatge pels contes clàssics. Durant l’esdeveniment també es podrà visitar l’exposició del 25è aniversari de Galiot Teatre a La Marineta i conèixer detalls del seu nou espectacle itinerant, El Drac Manelic.

En els darrers anys, la companyia vallesana ha creat tres instal·lacions interactives per descobrir les interioritats de l’univers titellaire. “Cal Titella” és un parc infantil dedicat als titelles, on podreu tocar, provar i jugar amb tot tipus de marionetes i ninots. “Món Titella” és una exposició interactiva per fer la volta al món a través dels titelles de diferents cultures i procedències. I qui vulgui anar més enllà en el procés de creació té el seu espai a “Munta Titella”, un petit taller amb peces i cargols reciclats on podreu muntar titelles articulats. Aquest és un dels punts d’atenció de la Mostra. De la programació proposada cal destacar Vida, de la companyia aragonesa Javier Aranda, així com La cigala i la formiga (Cia. La Petita Brownie) o Mano a Mano (Cia. Valeria Guglietti).

Aquí us podeu descarregar el diari de la mostra, amb tota la programació, tallers i informació complementària

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This