Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
12 / 04 / 21

La Mostra Internacional de Titelles de Mollet del Vallès (MITMo) presenta nou espectacles i una exposició en la seva 14a edició

La Mostra Internacional de Titelles de Mollet del Vallès, la MITMo, que es celebrarà aquest cap de setmana (del 16 al 18 d’abril), presenta enguany un cartell amb 9 espectacles i una exposició en la seva 14a edició.

L’esperit de la mostra és portar a Mollet un seguit d’espectacles infantils i familiars de qualitat i convertir-se en un modest referent nacional i estatal. L’organització tindrà en compte enguany, òbviament, la situació especial que vivim degut a la pandèmia i els condicionants que imposa la COVID-19. Això ha motivat que els espectacles siguin majoritàriament d’interior i en format íntim.

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest

On vas, Moby Dick?, del Centre de Titelles de Lleida.

A banda dels espectacles programats, la MITMo inclou també una exposició titulada Titelles del món, oberta des del dia 9 i formada per la col·lecció de titelles antigues de la companyia Galiot Teatre, amfitriona i organitzadora de l’esdeveniment. L’exposició, que es podrà veure durant tot el mes d’abril a la Marineta de Mollet del Vallès i durant el cap de setmana de celebració de la mostra restarà oberta per a la visita. La instal·lació també inclou en format mostra, la nova instal·lació de Galiot dedicada a l’art dels titelles, Gira Volta Titelles, que es podrà veure en funcionament en la propera Fira de Titelles de Lleida.

Els espectacles que es podran veure en la mostra són molt variats pel que fa a les tècniques, des de les ombres xineses, passant per titelles de sobretaula, titelles de llum negra, teatre d’objectes i projeccions.

'La pastissera i els follets' (Estaquirot Teatre)
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest

La pastissera i els follets, de L’Estaquirot Teatre.

La mostra l’obrirà Galiot Teatre amb l’espectacle Palla, fusta i pedra (divendres, 17:30h al Mercat Vell) i continuarà el mateix dia amb 7 Ratolins, de la Companyia Petit Bonhom (18:30h a la Sala Fiveller). La jornada de dissabte es veuran La pastissera i els follets d’un referent com L’Estaquirot (10:30h i 17h a la Sala Fiveller); On vas, Moby Dick?, d’un altre referent com el Centre de Titelles de Lleida (11:30h i 18h al Mercat Vell); Eureka, d’El Cau de l’Unicorn (12:30h al Teatre Municipal de Can Gomà) i tancarà la jornada l’únic espectacle d’adults de la mostra, Joc de cadires, de la companyia Cal Teatre (20h al Teatre Municipal de Can Gomà).

Eureka!!! (El cau de l'unicorn)
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest

Eureka, d’El Cau de l’Unicorn.

La darrera jornada es podrà veure La lluna i la pruna, un delicadíssim espectacle d’ombres xineses de tots colors de la Companyia Mercè Framis (10:30h i 17:30h a la Sala Fiveller); també El rei de casa, una peça del repertori de la companyia Farrés Brothers & Cia (11.30h i 18:30h al Mercat Vell) i finalment una altra companyia consagrada com La Baldufa presentarà Safari (12:30h i 16:30h al Teatre Municipal de Can Gomà).

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Pin It on Pinterest

Share This