Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
7 / 07 / 21

La Mostra de Teatre de Titelles de Riudebitlles, Mitjó, marca la pauta d’un cap de setmana força complet

La Mostra de Teatre de Titelles de Riudebitlles, més conegut com Mitjó, que aquest cap de setmana arriba a la 10a edició, centra l’atenció d’aquest cap de setmana, amb un cartell molt potent i molt interessant. Són 7 propostes en 2 dies, dissabte i diumenge, però quines 7 propostes! El públic podrà gaudir de Libèl·lula, un espectacle delicadíssim, amb una poètica molt especial, a càrrec del clown renaixentista olotí Toti Toronell. Però també d’una història meravellosament interpretada per Mimaia Teatre, Roig Pèlboig, una reflexió sobre allò visible i l’invisible; sobre l’origen i el valor de les coses protagonitzada per un nen que treballa en una mina i somnia escapar a la superfície per veure la lluna. Slapstick és un homenatge al cinema mut de la companyia de Mar Gómez, mentre que també està programat al Mitjó el coreògraf Quim Bigas, que presenta la peça experimental Capitol 5 {Rumiar}: Fer safareig. L’aliança de les companyies Zero en Conducta i Teatre de l’Abast hi presenten Rob, a Riudebitlles, la història d’un nàufrag que, per superar la soledat, utilitza la seva imaginació. Moveo és una companyia de dansa que presentarà al Mitjó la peça Conseqüències i tancarà el festival l’espectacle Le voyage, una reflexió de l’artista lleidatà JAM sobre la immigració força pels conflictes bèl·lics, basada en una història real.

A banda del Mitjó, aquest cap de setmana també us hem fet una petita selecció de cinc espectacles arreu del país. Des d’una petita joia que és visualment una meravella com el Gnoma dels Pea Green Boat a la Plaça Major de Lladó, passant per les cançons  i l’animació dels gironins El Pot Petit a Tàrrega, al Festival Paupaterres, seguint per una peça que ja ha esdevingut gairebé un clàssic, El metre, de JAM, en el marc del festival La Peixera a Tordera. Diumenge 2PrincesesBarbudes cantaran a La bona vida a la plaça de la Fira de Cardona i, una vegada superat el cap de setmana, us recomanem divendres dia 16 Quimera, una aventura que proposa la companyia La Guilla. La millor manera de passar la calor? Les arts escèniques familiars. Proveu-ho, ja ho veureu.

Gnoma (Cia. Pea Green Boat)

La gnoma Gwendolyn i la seva amiga Matilda l’ocell, han construït una casa per viure juntes. N’estan molt il·lusionades però poc a poc s’adonen que la convivència no és tan senzilla… Dissabte 10, a les 12h a la Plaça Major de Lladó.

Vull cantar i vull ballar  (El Pot Petit)

Vull cantar i ballar és un espectacle molt festiu que combina la música, els titelles i les danses amb les que petits i grans passaran una molt bona estona. Un concert amb els millors temes dels quatre discs de la formació: Canta amb el Pot Petit, Ritmes i Rialles, A l’aventura! i El Pot Petit – 10 anys. Dissabte 10, a les 19h als Càmping Municipal de Tàrrega, en el marc del Festival Paupaterres.

El Mêtre (JAM)

El Mêtre és un espectacle que et traslladarà al món de la imaginació, de la complicitat, el riure, l’amor, les emocions, el joc i la tendresa. Dissabte 10, a les 22h al Parc Prudenci Bertrana de Tordera, en el marc del Festival La Peixera.

La bona vida (2PrincesesBarbudes)

Som 8.000 anys abans de Crist. Queden molt lluny els temps on l’home era caçador-recol·lector i uns nous costums comencen a estendre’s per tot el món. Tot? No, tot no! Hi ha una petita comunitat que es resisteix al progrés del neolític i defensa la bona vida del paleolític. Després d’explicar-nos els secrets de la nit i de volar com orenetes, les 2princesesbarbudes es posen dins la pell dels primers humans per explicar-nos la seva vida i costums. Un concert per a tota la família amb cançons pop plenes d’humor tocades amb instruments petits i de joguina. Us quedareu de pedra! Diumenge 11, a les 19h a la Plaça de la Fira de Cardona.

Quimera (La Guilla Teatre)

Tots tenim el desig de viure aventures inoblidables, de passar uns dies de descans i tranquil·litat en un illa paradisíaca. Els personatges d’aquesta història han aconseguit aquesta fita, han viatjat fins a l’illa de Quimera amb la intenció de passar-hi uns dies fantàstics i fer realitat el somni d’unes vacances idíl·liques, per sortir de la quotidianitat. Entraran en un nou món de somnis i il·lusions, on res pot ser i tot és possible, un lloc sense mòbils ni connexió a internet, un món on només la imaginació hi té cabuda. Benvinguts a QUIMERA, l’aventura de la vida! Divendres 16, a les 18h a la Plaça Catalunya de Sant Martí Sarroca, Sant Martí Sarroca.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This