Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
13 / 03 / 23

La Guilla Teatre presenta ‘De Faula’, la seva darrera proposta!

La Guilla Teatre és una companyia teatral formada per Pere Farran i Txell Morera. Creada l’any 2011, la companyia neix amb una clara vocació d’entretenir i una gran generositat creativa per fer gaudir dels primers contactes dels més menuts amb el teatre. Després de més d’una dècada de trajectòria, La Guilla Teatre presenta ‘De Faula’, la seva darrera proposta teatral on dos personatges extravagants, naturalistes i científics explicaran amb grans dosis d’humor diverses faules que transportaran al públic a un món ben animal. 

“Les faules clàssiques són encara avui dia contemporànies i ens fan reflexionar sobre la conducta humana. A través de faules conegudes com “La Cigala i la Formiga”, “La Guineu i el Corb” o “La Llebre i la Tortuga”, entre d’altres, ens endinsem en un món de conte per parlar de la deixadesa als boscos, el maltractament entre iguals o l’abús de poder; i com l’astúcia, la reflexió i fins i tot l’amor ens poden ajudar a canviar situacions adverses” explica la Txell.
L’estrena de l’espectacle es podrà veure en el marc del FITKAM, Festival infantil i juvenil d’arts escèniques de Montmeló, el dia 29 d’abril a les 11:30h a La plaça de la Vila de Montmeló.

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This