Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
3 / 04 / 20

La Fira de Titelles de Lleida s’ajorna i es concentrarà en una jornada el proper 8 de juliol

La 31a edició de la Fira de Titelles de Lleida d’enguany, que s’havia de celebrar de l’1 al 3 de maig, s’ajorna i es concentra l’activitat al dia 8 de juliol a La Llotja, degut a la crisi sanitària i a l’estat d’alarma provocat per la COVID-19.

L’organització de la Fira explica en una nota que han redissenyat l’esdeveniment mirant de  mantenir els dos pilars essencials de la mostra. La primera és la vessant professional, que afecta a persones acreditades com els programadors, agents, festivals, companyies, etc…), que generen impacte en el sector amb la compra venda d’espectacles, les jornades professionals i d’intercanvi, presentacions, etc…

El segon pilar que la Fira vol mantenir és la vessant de l’esdeveniment com a festa popular, amb públic vingut d’arreu, actuacions a l’aire lliure i activitats paral·leles. És per aquest motiu que, com a mesura excepcional, s’ha ajornat la celebració de ls mostra al 8 de juliol i s’ha concentrat en una sola jornada.

Hi haurà un sol espai d’actuació, el Palau de Congressos de la Llotja. La Fira ocuparà per complet tots els espais disponibles d’aquest equipament, com les sales d’exhibició, les sales polivalents, la plaça, etc… Està previst que els espectacles de carrer es puguin gaudir íntegres, mentre que els espectacles de sala queden circumscrits a un format de showcase (càpsules de curta durada) i únicament per a professionals. Només es presentaran 20 minuts de cada producció.

L’organització assenyala que tot just estan donant forma a aquest format excepcional de la Fira de Titelles i assegura que “treballa per potenciar primerament les companyies catalanes i estatals per sobre les internacionals, en un moment en què com a dinamitzadors que som de l’art titellaire creiem que és la nostra responsabilitat”. Properament es facilitaran més detalls de com estarà muntada la 31a edició de la Fira de Titelles de Lleida.

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This