Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
15 / 07 / 21

La Fira de Circ al Carrer de la Bisbal i l’Esbaiola’t d’Esterri d’Àneu, grans cites del cap de setmana

La Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà i l’Esbaiola’t d’Esterri d’Àneu són les gran cites d’aquest cap de setmana pel que fa a les arts escèniques familiars. La Fira de Circ és un festival de gènere que omple d’espectadors -enguany amb l’aplicació de mesures de seguretat sanitària per la COVID- els carrers de la localitat empordanesa al llarg del tercer cap de setmana de juliol. Des de demà divendres, doncs, fins diumenge la mostra bisbalenca ofereix en un cap de setmana una programació diversa i engrescadora que sigui atractiva a tots els públics i edats. El clown Leandre, un dels millors del país; Estampades, Kolectivo Konica, Cris-is, Circ Pistolet, Los Galindos, El Que Ma Queda Teatre, Electrico 28, Anna Confetti i un cabaret circense final, presentat i conduït pel clown Marcel Tomàs, són només algunes de les companyies que formen part del programa de la Fira de Circ al Carrer.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest

Imatge de promoció de Fly me to the moon, de la Cia. Leandre.

L’Esbaiola’t, organitzat per la companyia La Baldufa i l’ajuntament d’Esterri d’Àneu, que comença avui dijous, és una altra de les grans cites d’aquest cap de setmana. Es tracta d’un festival d’arts escèniques al carrer i per a tots els públics, que torna després d’un any de no haver-se pogut celebrar malgrat els esforços que s’hi van esmerçar. La d’enguany serà l’onzena edició d’un festival de quatre dies de programació intensa i molt variada de circ, titelles, dansa, jocs, tallers, música i teatre. Una molt bona oportunitat per gaudir en família de les Valls d’Àneu i de la cultura en un entorn natural excepcional. Parasite Circus, La gran A…ventura, Xics del xurrac, La nena dels pardals, L’aventura d’avorrir-se, Per un instant, Arrivederci, Confetti, Camí a l’escola o Safari són només alguns dels espectacles que es podran veure a Esterri d’Àneu aquests quatre dies. Us recomanem que us esbaioleu, que us esbargiu, en un paratge idílic del nostre país. Si no podeu anar ni a un lloc ni a l’altre, us fekm algunes recomanacions concretes per a que trieu el que més us agradi. Bon cap de setmana a tothom!

Bob Marley for babies (La petita malumaluga)

Bob Marley for babies és la segona part de la trilogia que La petita malumaluga va iniciar amb l’èxit internacional Bitels per a nadons (concert tribut a The Beatles). Quatre ballarines que canten, o quatre cantants que ballen, i una violoncel·lista interpreten sofisticats arranjaments vocals dels grans temes de Bob Marley, una de les principals icones culturals afroamericanes del segle XX. És una explosió colorista de cant i ball en la qual el públic, situat en l’interior d’una escenografia immersiva i visual de 360 graus, és en tot moment el protagonista. Bob Marley for babies proposa enllaçar part de les reivindicacions panafricanistes i d’igualtat racial de Marley amb algunes de les causes feministes en diverses etapes de la vida de la dona i en diverses regions del món. Música, dansa, participació, tecnologia, reflexió i nous llenguatges escènics per al públic més exigent: la primera infància i les seves famílies. Divendres 16, 16:45h, 18h i 19:15h. Dissabte 17, 16:45h, 18h i 19:15h. Diumenge 18, 10:45h, 12h i 13:15h, a la Sala Pina Bausch del Mercat de les Flors, en el marc del Festival Grec.

Mou el cos (Dàmaris Gelabert)

“La música i el cos no es poden separar”, aquest és el lema d’aquest nou concert de la Dàmaris Gelabert i la seva banda, que proposa a les famílies no parar de moure’s seguint el ritme i les coreografies de diversos estils: funk, disco, salsa, country, polca, celta, jazz… Un repertori basat en les seves cançons més populars i d’altres de noves en un format de luxe. “Mou el Cos” compte amb la incorporació de dos joves cantants, el Julen i la Laia (filla de la Dàmaris) i la participació de la Clara Martínez com a coreògrafa i ballarina de claqué en alguns dels temes. Onze músics a l’escenari amb moltes ganes de fer-vos ballar! Divendres 16, a les 20h al Diagonal Mar de Barcelona i diumenge 18, a les 11h a Canyelles del Garraf.

Euphôria (Pentina el gat)

El concert familiar més enèrgic, sensible i divertit ha arribat a la vostra ciutat. Només mantindrem la distància física, perquè la connexió amb tothom serà recordada durant molt de temps. Música per tota la família, grans i petits, perquè la cultura i la música ens curen. Divendres 16, a les 19h al Baix Guinardó, a Barcelona, i diumenge 18, a les 19h al Prat del Rocòdrom de Manlleu.

The Incredible Box (Companyia La Tal)

Quan es va estrenar, fa 150 anys, ‘The Incredible Box’ va ser un èxit. Mostraven l’excel·lència i reunien el millor d’aquell moment. La millor cantant d’òpera, la de la veu més cristal·lina, el millor mag del planeta, el més audaç, el millor acròbata… Tots sortien de dins d’un decorat extraordinari. Ara, el director i dos excèntrics ajudants intenten mantenir la grandesa del show. Però la genialitat no s’hereta… encara que potser, al final, de tant intentar ser magnífics, ho aconseguiran. Dissabte 17, a les 20h al Parc de Mas Rostoll de Sant Feliu de Pallerols, en el marc del cicle Pesca l’Estiu.

Mulïer (Maduixa Teatre)

Mulïer és un espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc ballarines. Amb aquest muntatge pretenem investigar els límits físics amb la dansa i l’equilibri, el moviment i la poesia o la força i les emocions. Diumenge 18, a les 20h al Parc Fondo d’en Peixo, d’el Prat del Llobregat.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This