25 / 07 / 19

La Companyia Minimons i Diana Gadish són al cartell de la propera edició del Festival TNT

La Companyia Minimons, amb la peça Un teatre al Jardí, i Diana Gadish, amb l’espectacle Handle with care, formen part del cartell de la propera edició del Festival Terrassa Noves Tendències (TNT), que es celebrarà del 26 al 28 de setmebre i que és la darrera que dirigeix Pep Pla.

Un teatre al jardí és un espectacle sensorial i itinerant, en el qual les famílies són les protagonistes de l’experiència i viatjaran als països que visita el Pàtric, el protagonista d’aquesta història, a través d’una instal·lació feta de capses d’embalatge de fusta. A través dels ulls d’aquest personatge, el públic recorrere els carrers de Nova York, l’Òpera de París, les places de Roma, coneixerà les llibreries de Lisboa, els costums del Japó, els teatres de Praga, la Rússia del Transsiberià i el Nepal. La Companyia Minimons, formada per Pancho García i Marta Joan, està especialitzada a crear recorreguts i instal·lacions per generar una aventura sensorial al públic visitant. Aquest espectacle, gratuït, es podrà veure al Vapor Ventalló el dia 28 de setembre.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest

Diana Gadish a Handle with care.

D’altra banda, Diana Gadish presentarà al TNT la peça Handle with care, que és un espectacle que juga amb elements simples, com caixes de cartró i papers, amb la plasticitat de les formes i amb atmosferes creades a través del moviment. El llenguatge que utilitza Gadish, vinculada al clown, la dansa i la performance, és molt visual, suggerent i poètic. La interacció entre l’actriu i el públic es va desenvolupant fins a compartir el protagonisme i transformar totalment l’espai. L’espectacle, una coproducció de FiraTàrtrega i EL Graner, es podrà veure també el dia 28 de setembre al Vapor Ventalló.

El cartell del TNT Kids es completa amb Playscape Deluxe, una instal·lació de Cathy Bertel produïda per Den Draad, i amb Ez Sub De Projeto Ez, un curiós submarí urbà del Kandengue Arts ideat per Joâo Pinto. El Festival TNT, que es celebra des del 2007, té com a objectiu impulsar i difondre la creació contemporània i multidisciplinària i les arts en viu amb propostes per a tots els públics. El cicle mira de portar a Catalunya una mostra de les propostes més innovadores del panorama internacional i aposta especialment per descobrir el talent emergent dels creadors catalans.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This