Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
18 / 07 / 22

KLÉ, d’Addaura Teatre Visual, guanya el premi del públic de la Xarxa Corbera de Llobregat

L’espectacle KLÉ de la companyia Addaura Teatre Visual ha estat reconegut amb el Premi del Públic de la temporada 2021-2022 de la Xarxa Corbera de Llobregat. KLÉ és un espectacle de teatre visual per a tots públics inspirat amb l’obra de Paul Klee i la de Bauhaus. 

 

Segons Paul Klee “un dibuix és una línia que se’n va a passejar”. A partir d’aquesta idea, la companyia Addaura Teatre Visual s’ha submergit en la creació d’aquest espectacle de dansa, màgia, manipulació d’objectes i titelles, tecnologia i teatre negre que busca apropar als més petits a la figura de l’artista Paul Klee. La música de l’espectacle l’ha compost el violinista Vassil Lambrinov (Blaumut), que interpreta en directe. 

 

Addaura Teatre Visual és una companyia que fomenta el seu treball en la inquietud d’exploració i experimentació fusionant les disciplines escèniques. Teia Moner, distingida titellaire amb una llarga i reconeguda trajectòria, n’és la directora: 

 

Per nosaltres aquest reconeixement és molt important, ja que el dona el públic que és per a qui treballem. Tot i que no ha estat fàcil a causa de la pandèmia, amb l’espectacle KLÉ hem tingut moltes alegries i aquesta és una d’elles. Això és un al·licient per continuar amb energia i encarar nous reptes amb il·lusió. Volem agrair al públic de Corbera aquest premi tan especial. 

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

Pin It on Pinterest

Share This