18 / 12 / 17

Joc al Ninot: 5 matinals d’hivern i titelles

Del 14 de gener al 18 de febrer, Lleida celebra la 22a edició del cicle Joc al Ninot, cinc matinals de diumenge amb doble horari (11h i 12:30h) al CaixaFòrum on els titelles són els protagonistes. Una cita ja tradicional de l’hivern lleidatà que enguany programarà 5 espectacles:

‘En Patufet’ del Centre de Titelles de Lleida (14 gener), la història de les trifulgues d’un infant, menut, coratjós i despert que experimenta el desig de valdre’s per ell mateix i de fer-se gran. De 2 a 5 anys.

 

‘Jai, el mariner’ de ZiPit Company (21 gener), el viatge d’aquest mariner cap a l’amor de la bonica Marie Claire, la noia del far. De 2 a 6 anys.

 

‘La rateta que escombrava l’escaleta’ de Festuc Teatre (28 gener), un llacet revolucionarà la vida avorrida i plena de monotonia de La Rateta. De 2 a 6 anys.

 

‘El Mêtre’ de JAM (4 febrer), una petita terrassa traslladarà el públic al món de la imaginació, la complicitat, el riure, l’amor, les emocions, el joc i la tendresa. De 2 a 8 anys.

 

‘El somni de l’espantaocells’ de Centre de Titelles de Lleida (18 febrer), la Toia descobreix un espantaocells abandonat. Se’n fa amic, en té cura i, en descobrir que l’empeny un gran somni, l’ajudarà a fer-lo realitat. De 3 a 8 anys.

A més, per tercer any consecutiu, el Joc al Ninot s’aproparà al territori amb un espectacle. Serà igualment amb ‘El somni de l’espantaocells’, que anirà a Alpicat (10 febrer) i Aitona (24 febrer) a les 18h.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This