Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
14 / 09 / 22

HATHI del Centre de Titelles de Lleida viatja a Bulgària on difondrà els valors del respecte al món animal, l’entorn i la natura

L’equip artístic de l’espectacle Hathi,  inicia aquest dijous el seu viatge a Sofia, per estar present a la 12a edició de l’International Festival for street and Puppet Theatre i actuar-hi els dies 17 i 18 de setembre en doble sessió diària(12h i 18h). 

Aquest és el 26è espectacle del Centre de Titelles i va adreçat a públic familiar. Va ser la primera producció de carrer creada pel Centre de Titelles i està pensada i dissenyada exclusivament per a ser representada a l’aire lliure. Hathi, és un elefant a escala real, manipulat per 3 titellaires que s’obre pas entre el públic, invitant-los a fer camí amb ell cap al seu lloc d’origen.

Amb aquesta producció, es pretén difondre els valors del respecte al món animal, al nostre entorn i natura.

Des de la seva estrena el 2018, l’elefant Hathi ha viatjat per diferents programacions i festivals internacionals de França, Itàlia, Dinamarca, Alemanya, Portugal i Suècia, essent aquesta vegada la primera que es veurà a Bulgària. 

El Festival celebra 20 anys des del seu inici. A més de companyies del país acollirà produccions procedents de França, Canadà, Itàlia, Grècia, Bèlgica, República Txeca, Eslovènia, Eslovàquia i Alemanya. És un Festival Internacional de renom, de manera que la participació de l’Hathi en el mateix, consolida la projecció internacional de la companyia. 

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Pin It on Pinterest

Share This