Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
16 / 01 / 23

Has provat mai de fer sonar una escombra? BUFA&SONS arriba a Mataró!

BUFA&SONS presenta un peculiar concert de la mà del polifacètic i televisiu Xavi Lozano, on presenta la seva particular relació amb els objectes.

Un espectacle on l’emoció, la màgia i el riure estan assegurats, i la gran qualitat musical dels seus intèrprets agafa per sorpresa l’espectador.

Els instruments musicals no ho serien pas si no fós perquè algú els fa sonar. Una trompeta a sobre la taula no és res més que una natura morta, com una bonica fruita de plàstic o una bèstia dissecada. El mateix passa amb tota la resta d’instruments, és a dir, aquells que anomenem no musicals o simplement objectes o coses. Si ningú els despertés musicalment, mai no sabríem com sonen. Fer música amb objectes és tan vell com la tos i viceversa. La idea, però, és absolutament vigent.

Marc Vila, Guillem Aguilar i Xavi Lozano ofereixen un concert extravagant, amb unes exquisides composicions musicals. Un viatge inevitablement còmic i didàctic, amb objectes quotidians que habitualment veiem però no sempre sentim, per a seguir-nos demostrant que la música és allà on decidim trobar-la.

L’espectacle, de música i animació, tindrà lloc el pròxim diumenge 22 de gener de 2023 a les 18 hores al Teatre Monumental  Carrer de la Riera, 169, 08302 Mataró, Barcelona i està organitzat per La Xarxa Mataró. Recomanat per infants de més de sis anys.

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

Pin It on Pinterest

Share This