6 / 08 / 20

‘Geometria’ i La ‘Petita Capmany’, entre les cinc obres nominades a millor espectacle familiar dels premis Teatre Barcelona

Geometria, de Roseland Musical, que es va poder veure al Mercat de les Flors, i La petita Campmany, de Tanaka Teatre, que va programar el Teatre Romea, són dues de les cinc obres nomenades finalistes en la categoria de millor espectacle familiar, en la tercera edició dels Premis Teatre Barcelona, que atorga la revista digital de teatre homònima. A més d’aquests dos espectacles, també estan nominats en aquesta categoria A-Z (o El Misantrop), de Silvia Navarro i NAPS & COLS, vista al Jove Teatre Regina; Els músics de Bremen, el musical, de la Cia. Versus Teatre i programada a la Sala Versus Glòries, i La Bruixa de la Tramuntana de Bitó Produccions, programada al Teatre Lliure.

Geometria és un espectacle de dansa i musical recomanat a partir de 6 anys, que protagonitzen un cercle, un quadrat i un triangle, les tres figures bàsiques de la geometria. El moviment de la dansa transforma aquestes figures en imatges dinàmiques i fugaces. Durant l’espectacle, a més, són amplificades amb unes projeccions de vídeo en 3D i la participació directa del públic. D’altra banda, La petita Capmany, un espectacle recomanat a partir de 6 anys, el protagonitza la Maria Aurèlia, una jove que no entén la feina del seu pare i que descobreix que el món que coneix està en perill: tot pot desaparèixer. Acompanyada d’en Patufet, la Maria Aurèlia entra en un univers on personatges del folklore català l’ajuden a lluitar contra l’Oblit, a descobrir-se a si mateixa i a millorar la relació amb seu el pare. Un viatge tendre i divertit a través de les tradicions populars del nostre país.

Fins al 9 de setembre els usuaris i espectadors d’aquest portal d’arts escèniques podran votar  les millors propostes i professionals de l’escena que han passat per la cartellera durant la temporada 2019-2020 (període de l’1 de juliol de 2019 fins al 30 de juny de 2020) a la ciutat de Barcelona, a través de la web de Teatre Barcelona. Els guanyadors es donaran a conèixer el 14 de setembre en un acte de lliurament virtual, a través de les xarxes socials de Teatre Barcelona.

La temporada ha estat insòlita degut a la COVID-19, que la va estroncar a principis de març. El confinament i la cancel·lació de tota activitat escènica va obligar a companyies, artistes i equipaments a trobar noves fórmules per mantenir el contacte amb el públic. És per això que els responsables dels premis han optat per la creació d’una nova categoria per tal de reconèixer la capacitat de reinvenció dels professionals del sector: Millor proposta confinada. En total i tenint en compte totes les categories, més 50 muntatges diferents opten a guanyar en alguna de les 19 categories convocades en aquests premis.

 1. Hortensia Elizalde Says: 08/08/2020 22:51

  Geometria de Rosland Musical

 2. Inés Elizalde Says: 08/08/2020 21:53

  Muy buena obra

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This