Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
11 / 01 / 23

Gaudeix ‘Amb la tribu’, el cicle d’espectacles familiars de LaTemporada Lleida

Ja coneixes ‘Amb la tribu’? Es tracta del cicle d’espectacles familiars que s’engloben dins de LaTemporada Lleida. A continuació, t’ensenyem les propostes d’aquests pròxims mesos perquè puguis triar i remenar entre un ampli ventall d’una elevada qualitat, pensat per a totes les edats i tots els gustos! 

Cometa, Roser López Espinosa

Diumenge, 22 de gener de 2023 – 12.00 H – Escorxador

‘Cometa’ és una aventura galàctica per redescobrir i meravellar-nos amb la força de la gravetat, les possibilitats del moviment i el poder de l’empatia. La geometria, el joc i la velocitat de la llum. L’univers, la imaginació i els viatges interestel·lars. I sobretot, és una festa per celebrar que ens hem trobat!

Dansa, recomanat per majors de 5 anys

Sota Sola, Ka Teatre

Diumenge, 29 de gener 2023 – 12.00 H – Escorxador

El protagonista de Sota Sola viu i treballa sota terra. S’ha creat un món on gaudeix del seu ofici de sabater i és feliç amb les petites coses del dia a dia. La seva manera especial d’arreglar les sabates generarà un canvi en les persones que les porten i la seva passió i dedicació provocarà una transformació del món on vivim. Però les coses no seran fàcils, perquè pel camí hi trobarà obstacles.

Titelles, recomanat per a majors de 5 anys

Els cistella de la caputxeta, Samfaina de colors

Dissabte, 4 de febrer de 2023 – 18.30 H –  Auditori

Ara es veu que el famós cistell de la Caputxeta no era un de sol, no. Dotze en té. Un per cada mes de l’any. El cistell del gener, el cistell del febrer, el cistell del març… I així fins a completar la dotzena. I, si bé és cert que dintre del cistell hi porta melmelada, suc i galetes, també és veritat que cada mes de l’any s’hi ha deixat caure en forma de versos i de tornades. De poesia i de cançó. Avui farem el xafarder per veure què hi trobem dins Els cistells de la Caputxeta.

Música

La residència dels contes macabres, El Sidral

Diumenge, 5 de febrer 2023 – De les 12.00 a les 14.00 h i de 17.00 a 19.00 h (6 funcions per tram horari) – Escorxador

Un passeig per connectar amb l’univers d’Edgar Allan Poe. Un passeig en què els visitants connectaran amb la sensació de por a través d’un petit recorregut que els portarà fins a l’habitació principal, on la història prendrà la forma d’un conte inspirat en els universos d’Edgar Allan Poe. Per mitjà d’una barreja de teatre d’ombres i objectes, descobriran els secrets que amaga la casa, i finalment caminaran pels passadissos per trobar-ne la sortida.

Contacontes, recomanat per a majors de 5 anys.

Songs of Hope, Veus – Cor Infantil Amics de La Unió

Dissabte, 4 de març 2023 – 18.30 H – Auditori

Música i teatre s’uneixen per fer que l’espectador se senti com un membre més del cor. Espectacle que posa sobre l’escenari l’essència més pura de Veus – Cor Infantil Amics de la Unió. Un so blanc i natural, una actitud escènica que denota experiència en el treball interpretatiu, i la capacitat de comunicar-se amb el públic a través del llenguatge de les emocions són els ingredients que formen aquesta proposta.

Música, recomanat per majors de 3 anys

La motxilla de l’Ada, Teatre al detall i La Tresca i la Verdesca

Diumenge, 5 de març 2023 – 18.00 H – Escorxador

L’Ada és una nena que, quan va néixer, es deia Adam. Des de ben petita sentia que la motxilla invisible que duia li pesava massa. Així que un dia va decidir desprendre-se’n, i junt amb la bossa, va perdre la m del seu nom… i es va convertir en l’Ada.

Teatre i música, recomanat per majors de 5 anys. *Activitat programada en el marc de l’activitat Posa’t la gorra. 

M.A.R.E, La Romancera Teatre

Diumenge,19 de març 2023 – 12.00 H – Escorxador –

La mare prepara amb il·lusió l’habitació del nadó que espera. Dins d’aquest entorn apareix un ocellet cantaire que farà que tot s’encomani de la seva melodia i la música, com un fil infinit, no deixarà de sonar. Així comença un viatge d’aprenentatges, d’emocions, de descobertes i… de cançons. Imaginant com serà la seva criatura, ella mateixa també es redescobrirà.

Teatre d’objectes i música, recomanat per a nenes i nens d’1 a 5 anys

Up a Up. El mètode, Eduard Boleda

Dissabte, 15 d’abril, 2023 – 18.30 H – Auditori

“Up a Up. El mètode” és un espectacle d’un sol actor. Bé, un sol músic. Bé, un aprenent de músic que esdevindrà un gran músic. Bé, diversos músics, o diversos actors, o una orquestra sencera, o…

Eduard Boleda ens convidarà a veure la seva darrera adquisició: un mètode revolucionari que promet, en poc menys d’una hora, fer realitat la teva passió. La passió d’Eduard és el futbol, ​​i vol que l’acompanyem en aquest aprenentatge que pretesament el convertirà en el nou Messi. Tot i això, aquests mètodes no sempre fan el que prometen, ia Eduard li acabaran endossant una viola on diferents professors el guiaran pel camí del bon concertista.

Música, recomanat a partir de 3 anys

Pots trobar més informació, les últimes novetats i les entrades en aquest enllaç. 

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This