Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
15 / 04 / 24

Fira de Música Emergent i Familiar de Vila-seca, del 16 al 19 de maig

Del 16 al 19 de maig Vila-seca serà l’epicentre de la música emergent i familiar amb una nova edició de la FiM! Un certamen que enguany celebra dues dècades de recorregut i que busca visibilitzar i articular l’escena dels espectacles musicals per a públic familiar, en la seva riquesa i diversitat: animació infantil, espectacles de carrer, concerts en família, espectacles musicals familiars de sala, audicions educatives i un llarg etcètera, i on els visitants podran gaudir d’un total de fins a sis escenaris pels quals desfilaran totes les propostes artístiques escollides per a aquesta edició!

La programació, 32 projectes de música familiar

Un viatge màgic ple de llum, colors, sons i textures on descobrir l’entorn es converteix en un joc i on la imaginació no té límits, aquesta és la proposta de la companyia La Curiosa que arribarà a a la ciutat del Tarragonès amb l’espectacle Textures; La companyia teatral Pentina el Gat transportarà a un món fascinant amb la seva última producció titulada Surime, una història captivadora d’aprenentatge vital protagonitzada per un cranc i una nena, i ofereix al públic una immersió profunda en temes com el perdó, l’alegria i la rancúnia. L’espectacle destaca per la seva banda sonora original i totalment en directe que embolcalla la dramatúrgia de melodies evocadores i harmonies fascinants; Guillem Martí i Pep Farrés han sumat els seus talents per oferir una presentació magistral de “La història de Babar, el petit elefant”. A través d’aquesta experiència única, transporten a un món de melodia i emoció, fusionant la màgia de la música amb la narrativa apassionant de Babar. Aquestes són algunes de les propostes que podràs trobar durant els dies 16, 17, 18 i 19 de maig a Vila-seca, on hi passaran un total de fins a 32 projectes de música familiar. Consulta a continuacií tota la programació i no et perdis res!

Tota la programació

 

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This