Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
21 / 05 / 24

Festuc Teatre: Primera Companyia de Teatre Familiar i Titelles nominada als Premis Max a la Millor Tasca en Producció

La companyia de teatre familiar Festuc Teatre ha estat nominada als prestigiosos Premis Max a la categoria en Millor tasca en producció. Aquesta nominació marca una fita històrica, ja que és la primera vegada que una companyia de teatre infantil i de titelles rep aquest reconeixement en aquesta categoria. Des de la seva fundació, Festuc Teatre ha destacat per la seva dedicació i passió en la creació d’espectacles de qualitat per a tota la família. Amb una trajectòria plena d’èxits i innovacions, aquesta nominació suposa un reconeixement al treball incansable i a la creativitat desbordant del seu equip.

“És un honor immens rebre aquesta nominació,” ha declarat Íngrid Teixidó directora artística de Festuc Teatre, i afegeix: “Aquest reconeixement és un reflex de l’esforç col·lectiu de tot el nostre equip i del suport incondicional del nostre públic, que ens impulsa a continuar creant màgia sobre l’escenari.” La companyia també reitera que aquesta distinció, no només és un reconeixement cap a la seva tasca, sinó que es tracta d‘un reconeixement a tot el sector que es dedica a la creació d’espectacles infantils. “Les produccions que es realitzen al sector del teatre infantil o familiar son igual d’importants”. De fet, les companyies catalanes creadores d’espectacles infantils son referents de qualitat i professionalitat a tot el país, i sobretot, arreu del món.

Els Premis Max, considerats els guardons més prestigiosos del teatre espanyol, premien l’excel·lència en les arts escèniques. La nominació de Festuc Teatre en la categoria de Millor Tasca en producció és un testimoni del seu compromís amb la qualitat i la innovació en el teatre familiar, trencant barreres i elevant el gènere a nous nivells de reconeixement i apreciació.

 

Font: Festuc Teatre

 

 

Consulta aquí la llista de finalistes dels PREMIS MAX DE LES ARTS ESCÉNICAS

Els Premis Max

Els Premis Max de les Arts Escèniques, van ser creats el 1998 per la Societat General d’Autors i Editors, per tal de premiar i reconèixer la tasca dels professionals i la qualitat de les produccions més destacades de l’any a l’àmbit de les Arts Escèniques. Durant aquests vint anys, els objectius d’aquests premis han estat:

-Reconéixer el treball realitzat de creadors, intèrprets i productors
-Assolir la màxima difusió dels treballs més destacats la temporada passada.
-Aconseguir la màxima implicació de la societat en estreta col·laboració amb el sector professional, els agents culturals, públics i privats.
-Donar a conèixer el talent artístic de professionals locals a través de la seva participació en la creació i desenvolupament de la gala, realitzada cada any a diferent ciutat.

Enguany té lloc la XXVII edició d’aquests premis, i els guanyadors i guanyadres es donaràn a conèixer el proper 1 de juliol en una gala que se celebrarà a l’Auditori de Tenerige Adán Martín.


				

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This