Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
3 / 01 / 23

Festival Giracirc guanyador premi Zirkolika 2022

Giracirc guanya en la categoria Iniciativa per la projecció del Circ i la Formació en la gala celebrada la nit del 21 de desembre al Mercat de les Flors de Barcelona.

Després de 8 anys consolidant el circuit cultural de circ en un espai rural com és Collsuspina i després d’haver estat nominats fins a 4 ocasions, aquest any el Festival Giracirc es reconegut per la seva tasca, la seva il·lusió, perseverança i sobretot empenta per portar al Circ als espais que més costa que hi arribi.

És un premi per tot un poble que desperta sabent que la feina ben feta sempre té recompensa, un poble que s’entrega en el desenvolupament del propi festival, acollint a les companyies i als visitants fent-los sentir com a casa, cuidant els petits detalls i mostrant que si un poble vol ho pot aconseguir.

Amb aquest premi es reconeix també la particularitat de ser un festival que cuida en la seva contractació, la paritat de Gènere. Que dona espai a l’àmbit social, donant ressò a projectes que son importants per la transformació social i que destina esforços en la formació de caràcter social amb joves en risc d’exclusió a partir del seu projecte propi de Circ Social.

Des de l’organització del Festival agraeixen especialment a la revista Zirkolika i a l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya per la tasca enorme que fan a diari de suport, difusió i visibilització del Circ a Catalunya.

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

Pin It on Pinterest

Share This