Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
7 / 03 / 17

Festa d’aniversari de ‘La Lluna d’en Joan’ a La Casa del Teatre Nu

Amb motiu dels 35 anys de la primera edició del conte ‘La Lluna d’en Joan’ de Carme Solé Vendrell –en què un nen salva la vida del seu pare, que ha emmalaltit– i 10 anys des que Teatre Nu el va convertir en espectacle, la companyia tousenca ha organitzat una festa d’aniversari per a tota la família. Serà aquest dissabte 11 de març a La Casa del Teatre Nu (el seu espai de creació obert al públic i situat al carrer dels Prats, 14 de Sant Martí de Tous).

A les 19h, Teatre Nu representarà l’espectacle de teatre i titelles ‘La Lluna d’en Joan’ per a nens i nenes a partir de 3 anys. Després de la funció, la companyia bufarà les espelmes del pastís d’aniversari i brindarà i comentarà anècdotes amb tots els assistents. També hi serà acompanyant-los i signant llibres –es podran comprar al mateix espai– l’autora i il·lustradora de l’obra, Carme Solé Vendrell, que fa 10 anys no només els va donar permís per adaptar la història al teatre, sinó que s’hi va implicar artísticament.

Teatre Nu i EscenaFamiliar sortegem 2 invitacions (1 entrada doble) entre tots aquells qui ens digueu: “Quin desig li demanaries a la lluna?” Ho podeu fer amb un comentari a sota d’aquest article o bé al del Facebook. Teniu temps per participar-hi fins aquest dijous 9 de març a les 9h del matí.

 1. Eva Says: 07/03/2017 10:07

  Un desitg que mai pot faltar a la meva llista…Es que ala meus no els falti de re “salut dinero y amor” pero tambe pensó que una pluja de humanitat en tot el mon sería el millor regal per a tots.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This