Club t'hi apuntes? Club t'hi apuntes?
7 / 06 / 21

Fes el teu comentari d’algun espectacle del Festival Marrameu i guanya entrades pel Circpicat i material de marxandatge!

Aquest cap de setmana passat s’ha celebrat el Festival Marrameu de Torrelameu.  S’hi van veure un munt de magnífics espectacles i des d’Escena Familiar hem volgut fer un sorteig: disposem d’un pack familiar d’entrades (4 tiquets) i d’un petit lot de marxandatge de companyies que van participar al Marrameu, que sortejarem entre tots els qui ens deixeu el vostre comentari en la fitxa dels espectacles que s’hi van poder veure.

Teniu fins el dia 17 de juny per deixar els vostres comentaris, tants com vulgueu, i el dia 18 farem el sorteig entre tots els qui n’heu deixat. Quants més comentaris, més possibilitats de guanyar els premis. Entrarem en contacte amb el guanyador a través del correu electrònic consignat en el comentari. Animeu-vos!

Genial, molt recomanable“, diu en Marc sobre el Vintage Brothers, de Circo Los.

Fantástic!!! Ho hem passat molt be!! La nena te pèrdua auditiva i us donem un 10 en integració i col.laboració perque la nena estigues be, i pugues gaudir de l’espectacle. Ha anat genial!!! Gracies!!!!!“, ens diu la Susana respecte La gallina dels ous d’or, de Zum Zum Teatre.

Aquests són només un parell dels comentaris que ja ens han deixat a les fitxes dels espectacles. Tot seguit us fem una llista amb els enllaços on hi podeu deixar la vostra opinió. Al peu de la fitxa hi trobareu un espai on hi podeu escriure. Som-hi!

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This