4 / 09 / 17

Ferran Orobitg de Fadunito estrena ‘Límits’ a FiraTàrrega, el seu primer solo

L’actor de Cervera Ferran Orobitg estrenarà aquest divendres 8 de setembre a FiraTàrrega el seu primer projecte en solitari després de més de 15 anys de carrera com a membre de la companyia de teatre de carrer Fadunito. L’espectacle ‘Límits’ és un solo de teatre físic multidisciplinari en el qual conflueixen gèneres com el circ, la manipulació d’objectes, el moviment, el teatre, la música i el clown.

Podrà veure’s divendres i dissabte al Parc de Sant Eloi (Pla del Dipòsit) a les 11h i a les 17h, i també diumenge a les 17h. S’adreça a tots els públics, a partir de 5 anys.

Durant el procés de creació, Orobitg ha estat acompanyat per l’equip artístic de FiraTàrrega, ja que la seva obra va ser seleccionada per formar part del programa de Suport a la Creació. Anteriorment, va realitzar també una altra residència a Cal Gras d’Avinyó i va fer diverses prèvies de l’espectacle en festivals de renom, com el Physical Fest de Liverpool (Regne Unit), l’Ana Desetnica de Ljubliana (Eslovènia) o l’Art in Bitrir de Petrer (Alacant).

Segons el propi actor, la creació de ‘Límits’ ha suposat “tota una experimentació fora de la meva zona de confort habitual. A més de trobar-me per primera vegada sol davant del públic, he volgut cercar i descobrir les meves capacitats en noves disciplines”.

Un dels objectius de l’obra és la “reivindicació de les capacitats i possibilitats de les persones”, explica Orobitg. Inspirada en el conte L’elefant encadenat, de Jorge Bucay, ‘Límits’ es planteja com una metàfora dels marcs mentals que la societat s’autoimposa i que ens impedeixen créixer com a persones. Un al·legat contra la por, les opinions preconcebudes, les limitacions socials i culturals i les imposicions de qualsevol tipus.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This