Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
26 / 11 / 19

Estem de celebració, el portal web EscenaFamiliar.cat fa avui 5 anys!

Avui estem de celebració! Fa cinc anys neixia EscenaFamiliar.cat, el portal web de referència de les arts escèniques per a tots els públics, un projecte impulsat per l’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP). En aquest enllaç hi trobareu el nostre primer post. L’objectiu que ens marcàvem era que  EscenaFamiliar.cat aglutinés en una sola pàgina web “tota la programació que s’ofereix a Catalunya d’espectacles infantils, familiars i juvenils de companyies professionals”. És a dir, convertir-se en el lloc web de referència, especialment pel que fa a agenda, de les arts escèniques familiars. Però la idea també era transcendir el que podria ser una mera agenda i “apropar el teatre, la dansa, la màgia, la música, el circ, els titelles, les arts de carrer, l’animació, etc. a tothom i traspassar les limitacions d’una agenda” per convertir-se en el que és actualment: el portal de referència del sector.

A Escena Familiar hem referenciat a la nostra agenda, durant aquests 5 anys, gairebé 13.500 funcions d’espectacles (incloent festivals, etc…), hem publicat gairebé 1.300 notícies, reportatges, crítiques; al nostre directori hi podeu trobar informació de fins a 379 companyies d’arreu del país i l’Estat espanyol i de fins a 1.023 espectacles diferents. Posteriorment, EscenaFamiliar.cat també va disposar dels seus propis perfils a les xarxes socials i actualment a facebook compta amb 2.512 seguidors, a twitter, de 2.613 seguidors i a instagram en té 1.518. El post més llegit d’EscenaFamiliar.cat en aquests cinc anys és recent, està relacionat amb la reivindicació del teatre familiar i el podeu consultar en aquest enllaç.

Una de les fites de les que n’estem més orgullosos és de la creació, també fa cinc anys, del club de socis d’EscenaFamiliar.cat, el Club dels #Culsinquiets, de subscripció gratuïta. Aquest club organitza sortejos de packs d’entrades familiars, de material de marxandatge de les companyies o ofereix experiències pensades expressament pels socis del club, com ara conèixer per dins les grans fires o festivals de referència del país, com ara la Mostra d’Igualada, la Fira de Titelles de Lleida o Fira Tàrrega, a part de disposar de descomptes en entrades i rebre atenció personalitzada de les companyies. Actualment, el nombre de famílies associades al Club dels #Culsinquiets arriba a les 350.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This