Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
29 / 01 / 24

Espectacles i cinema en família per a la nova edició del Barcelona Districte Cultural

El pròxim dijous 8 de febrer comença un nou Barcelona Districte Cultural: l’edició número 15 del circuit que porta la cultura al barris amb més de 230 espectacles de lliure accés!

Un total de 31 propostes de grups musicals i de companyies d’arts escèniques i també tres films d’animació, premiats internacionalment, conformen el que serà aquesta 15a edició de la xarxa de centres cívics.

Espectacles i cinema en família

Amb la voluntat que les arts escèniques arribin al públic més jove, s’han programat espectacles com els de la companyia de dansa Roberto G. Alonso, que repeteix al circuit en aquesta ocasió amb Marúnica, una obra que transporta als infants a l’univers de la pintora surrealista Maruja Mallo. També propostes que descobreixen el plaer d’escoltar música als més petits com Sona la llum! de La Curiosa, o com Rebobina! de la companyia CapGira. Barcelona Districte Cultural compta amb el teatre per a tots els públics de Farrés Brothers i Cia., que presenten Dins el cau del Tabalet, i amb les titelles de la companyia basca Anita Maravillas, que presenta Las Cotton, entre d’altres propostes.

El Petit Cineclub, dedicat al cinema d’animació adreçat a nens d’entre 2 i 10 anys, continua formant part del circuit amb presentacions lúdiques i didàctiques amb el Billy i la Milly Oncle en sessions familiars dinamitzades. En aquesta edició de primavera comptem amb tres films: Tony, Shelly i la llanterna màgica; Yuku i la flor de l’Himàlaia i El viatge d’Ernest i Célestine.

Tots aquests espectacles i la resta d’activitats gratuïtes les trobaràs a la web del Barcelona Districte Cultural, des d’on també es pot fer reserva de localitats.

 

Font: Barcelona Districte Cultural

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This