Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
15 / 11 / 23

EscenaFamiliar estrena logo!

EscenaFamiliar, el portal dels espectacles familiars de Catalunya, emprèn una nova i emocionant etapa que comença amb imatge renovada!

Sí, sí! Us presentem amb molta il·lusió el nou logotip que a partir d’avui ens acompanyarà i ens representarà en aquest moment de canvi i d’evolució, amb grans reptes a molts nivells i moltes sorpreses que, a poc a poc, us anirem desvelant!

Un logotip divers, dinàmic i accessible

‘El símbol és, en el fons, una tipografia feta a base de mòduls. Ens semblava suggerent treballar a partir d’aquest procés de construcció partint de peces de formes diferents per evocar la diversitat de propostes que recull el portal web i com, plegades, conformen una visió de la riquesa de les arts escèniques per a tots els públics català. En aquesta mateixa direcció, hem proposat una paleta de colors variada que pot anar-se modificant i fer més atractiva i dinàmica la comunicació’. Explica en Xavi Hosta, membre de l’estudi SopaGraphics, dissenyadors de la nova imatge.

‘El logotip per a Escena Familiar té dues parts: un símbol que recrea les inicials del projecte (EF) i un text amb el nom complet. Ambdues parts responen a una demanda estratègica tant per a reforçar la identitat visual de marca com per a facilitar la seva aplicació en diversos suports comunicatius’.

‘Pel que fa a l’escriptura de la marca, hem optat per una família tipogràfica que tingui molta versatilitat de pesos i sigui de fàcil lectura per tal de garantir l’accessibilitat. Formalment, a més, ens sembla que té uns perfils suaus que s’ajusten molt bé al conjunt del logotip’.

 

‘Estem encantats de seguir col·laborant amb EscenaFamiliar, un projecte imprescindible fet per gent que estima el teatre i que ens el fa arribar amb aquesta mateixa passió’, afegeix en Xavi.  

 

 

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This