12 / 09 / 19

Escena Familiar continuarà sortejant packs familiars entre els membres del club dels #CulsInquiets per assistir a espectacles del SAT!

Escena Familiar i el Sant Andreu Teatre SAT! han renovat l’acord que permet a aquest mitjà, depenent de la TTP i especialitzat en espectacles per a tots els públics, sortejar entre els socis del seu club, el dels #Culsinquiets, packs d’entrades familiars d’un bon nombre d’espectacles que programa el teatre barceloní, especialitzat en arts escèniques infantils, familiars i per a tots els públics. El SAT! ja va anunciar la seva temporada fa uns dies, que inclou una trentena d’espectacles de diversos gèneres: dansa, música, teatre, titelles, teatre musical, multidicsciplinar i fins i tot el festival de dansa Dansat.

El conveni entre Escena Familiar i el SAT inclou el sorteig d’entrades de fins a 9 espectacles d’aquesta temporada. Escena Familiar anirà anunciant els sortejos dels packs familiars pels següents espectacles: Un SAT! de cartró de la Cia. CreaMoviment (29/09 a les 12h), Jojó de la Cia. Ytuquepintas (05/10 a les 17.30h), Quotidiafonismes de la Cia. Bufa&Sons (19/10 a les 17.30h), La Jana i els 3 óssos del Centre de Titelles de Lleida (30/11 a les 17.30h), Sihir i la nit de reis de la companyia Lazzigags (27/12 a les 17.30h), Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol de La Pera Llimonera (11/01 a les 17.30h), El ratolí viatger de L’Estaquirot Teatre (29/02 a les 17.30h), Cuida’l de la Cia. Fes-t’ho com vulguis (25/04 a les 17h) i Corre Trufa! de Pentina el Gat (09/05 a les 17.30h).

Si desitjeu participar en els sortejos d’aquestes entrades, el primer pas és donar-vos d’alta al Club dels #CulsInquiets d’EscenaFamiliar.cat en aquest enllaç i estar molt atents a tots els anuncis que anem fent tant en el nostre web, com als nostres perfils de les xarxes socials. Si no ens seguiu a facebook, twitter i instagram, feu-ho, així tindreu més possibilitats d’optar a aquests premis i estareu més ben informats de totes les Experiències #CulsInquiets que organitzem.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This