Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
4 / 07 / 23

Engruna Teatre estrena ‘Dins el cor del món’ i compartirà una trobada amb el públic per conèixer totes les anècdotes i curiositats

El dia 12 de juliol la companyia Engruna Teatre presentarà el seu darrer espectacle ‘Dins el cor del món’,  al SAT! Sant Andreu Teatre Barcelona dins el Festival Grec de Barcelona 2023.

Aquest nou projecte parteix de la novel·la La mujer que buceó dentro del corazón del mundo, de l’escriptora mexicana Sabina Berman. La protagonista d’aquesta història és la Karen, una nena amb capacitats especials que té una relació molt especial amb les tonyines.

En finalitzar l’espectacle la companyia es quedarà amb el públic que ho desitgi per compartir una estona de debat obert on es parlarà del procés creatiu de l’obra. Les actrius ens explicaran en primera persona anècdotes tan fascinants com, per exemple, que s’han banyat entre tonyines a alta mar per dur a terme una investigació ben completa!

L’espectacle tindrà lloc dimecres vinent a les 18.30 hores i, en finalitzar, es durà a terme l’activitat. Aquesta trobada entre la companyia i el públic es titula ‘sTTriPtease, desputllant processos creatius’ i està organitzada per l‘Associació professional de Teatre per a Tots els Públics de Catalunya (TTP) i EscenaFamiliar. 

Adquireix aquí la teva entrada!

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This