Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
17 / 08 / 22

Els dies 20 i 21 d’agost el circ en estat pur torna als carrers de Collsuspina

Giracirc ja és aquí! El festival de Circ al carrer de Collsuspina arrenca aquest cap de setmana per celebrar la seva setena edició. 

Des de dissabte 20 d’agost a les 11:00 del matí fins al diumenge 21 a la vesprada, passaran per aquest municipi del Moianès un total de 10 companyies i un projecte de Circ Social. Els espectadors podran gaudir de fins a 11 espectacles que es presentaran durant el Festival.

L’artista local Moi Jordana presenta “Le Petite Cirqué”, espectacle en procés de creació i amb aforament limitat, l’entrada té un preu de 3€, durant dissabte i diumenge es realitzaran 4 funcions.

Dissabte al matí amb la Cia In Perfectus, a l’escenari Cruïlla, amb “Lolamento però soy Polipatètica” inicien amb molta energia els espectacles de carrer, seguidament la Cia Viral Circ presenta “L’art del Somni” espectacle delicat des de l’aire.

Hi haurà un espai amb food trucks per poder menjar i de 15:00 a 17:00 us espai obert de malabars al Local Social. A les 17:00 la Cia La Churry a l’escenari Cruïlla presenta el seu divertit “Wooooow!”, seguidament a la Plaça gran Moi Jordana Cia. de Circ farà la segona funció de “Le petite Cirqué”. Avançada la tarda la Cia. Tintilaina, a l’escenari Trapezi presenta “Sincronia”, aeris, bicicleta acrobàtica, i d’altres disciplines en un espectacle molt complet. Arribades les 19:50 els sempre presents Cia. Circo Los presenta a l’escenari Monocicle “Kasumay”, espectacle multidisciplinari i d’execució tècnica perfecte. Per tancar la primera jornada, a les 22:00 la Cia. Foc deLuxe presenta “Maragda el foc”.

Diumenge a les 11:30 a la Plaça gran, Moi Jordana Cia. de Circ farà la tercera funció de “Le petite Cirqué”. A les 12:15 la Cia. Tager a l’escenari Cruïlla presenta “El guardià dels jocs” i seguidament el projecte de Circ Social, mostra part de la tasca desenvolupada durant quatre mesos, moment entranyable i significatiu del propi festival, serà a les 13:15 a l’escenari Trapezi. Després de l’espai obert de malabars i zona de restauració, a les 17:00 a l’escenari Monocicle el pur circ arriba de les mans de la Cia. Circ Vermut que presenta el seu segon espectacle “Absurd”. A les 18:00 a la Plaça major última funció de “Le petite Cirqué” i per tancar el Festival de la millor manera la Cia La Trena amb el seu últim “Combinat de Circ”.

Consulta aquest enllaç per a més informació i novetats!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This