Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
1 / 08 / 22

El titella com a eina per gestionar les emocions

El MIT -Museu Internacional del Titella– ha acollit enguany la setena edició de la “Jornada Internacional d’Educació i Titelles”. Una nova edició que ha posat el focus en descobrir el recurs del titella com a eina per gestionar les emocions, concretament, les emocions post-pandèmiques.

El Director general i artístic d’ÉNAM (Escola nacional per l’educació amb marionetes), Richard Bouchard de Canadà, la marionetista i representant de Marionnette & Thèrapie, Valérie Gentile de França i el Director de teatre especialitzat en teatre de marionetes, teatre social i educatiu, Karim Dakroub del Líban, han estat els ponents que han compartit les seves experiències professionals sobre el treball de gestió emocional amb titelles.

La Jornada ha servit per donar una visió diferent d’altres països de com s’ha tractat les emocions post-pandèmiques. Així com, els participants han pogut adquirir recursos per millorar la praxis educativa i terapèutica, descobrir experiències enriquidores amb titelles i ser protagonistes de les pràctiques emocionals amb titelles.

La distingida titellaire Teia Moner, del Museu Internacional del Titella, ha estat una de les principals impulsores del certamen juntament amb Miquel Espinosa i Cristina Bertran. Una edició que tanca amb un balanç molt positiu després de rebre més d’una quarantena de participants, entre els quals hi havia pedagogs, mestres, psicòlegs i titellaires, i espera repetir l’any vinent. 

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

Pin It on Pinterest

Share This