Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
30 / 08 / 23

El tercer Festival de Màgia de Terrassa: Una Celebració de l’Il·lusió i l’Art Màgic

El tercer Festival de Màgia de Terrassa promet inundar la ciutat amb la màgia i el misteri que la caracteritza. El festival se celebrarà del 22 al 24 de setembre, oferint una oportunitat única de connectar amb l’art màgic en tota la seva diversitat.

Lloc de Celebració i Programació

El festival prendrà vida a través de 3 escenaris prominents de la ciutat, incloent-hi la Sala Xavi Sallent, l’amfiteatre de la Plaça Catalunya i el Cafè-Teatre L’Artista. A més, es desplegaran actuacions sorprenents en places i diversos bars i restaurants, creant una atmosfera màgica que es fon amb la vida quotidiana de Terrassa.

La programació és rica i diversa, amb 9 esdeveniments màgics, contenint conferències i tallers de màgia familiar. Aquest conjunt eclèctic d’activitats ofereix una visió completa de les múltiples dimensions de l’art màgic, incloent màgia de proximitat, espectacles d’escenari, màgia jove i màgia de carrer.

Artistes Destacats

El Festival de Màgia de Terrassa presenta un cartell d’artistes, que inclou figures reconegudes a nivell internacional i emergents amb un gran potencial. Noms com Hugo Maximiliano, Dania Díaz o Fèlix Brunet, entre altres, es presenten com a punts destacats de l’esdeveniment. Aquesta combinació d’experiència i noves perspectives crea una atmosfera vibrant i enriquidora per als amants de la màgia.

L’esperit del festival es manifesta mitjançant la màgia atrevida, feminista i que trenca fronteres de Dania Díaz, una de les poques magues professionals de l’art de la màgia, arribada de Venezuela ens farà un recorregut màgic pel seu procés migratori amb les seves experiències vitals envers la màgia. La seva màgia ha fet la volta al món i l’ha fet viatjar de país en país tot guanyant reconeixements i fama.

Fomentant la Passió i l’Aprenentatge

El festival busca estimular la passió per la màgia entre els joves i els professionals emergents. L’organització ha posat en marxa uns tallers de màgia, adreçats a aficionats de totes les edats, que aspiren a dedicar-se professionalment a aquest art o que simplement volen aprendre i sorprendre els altres. També es podran adquirir articles de la botiga de màgia ManodeMago.

A més, es brindarà als professionals del món de la màgia l’oportunitat d’aprendre i connectar-se a través de dues conferències. Les sessions dirigides pels mags Hugo Maximiliano i Dania Díaz desvelaran secrets, tècniques i perspectives pròpies de l’art màgic, proporcionant un espai de creixement i intercanvi. En canvi, la conferència de Fèlix Brunet, parlarà del seu darrer llibre: “Com viure de la màgia i no morir en l’intent” on ens explicarà com professionalitzar-se i detalls d’un ofici poc conegut.

Celebrant la Màgia i l’Encant de Terrassa

El 3r Festival de Màgia de Terrassa promet ser molt més que una sèrie d’espectacles. Serà una celebració de la creativitat, la imaginació i la connexió humana a través de l’art màgic. Amb una programació diversa i emocionant, aquest esdeveniment espera captivar i encantar la ciutat i més enllà.

Font: Festival Màgia Terrassa

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This