Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
2 / 04 / 21

El teatre familiar és una bona opció per entretenir-vos aquests dies de festa i aquesta és la nostra proposta!

Aquesta dies de festa el teatre familiar pot ser una bona opció per ocupar el temps d’oci. Nosaltres us fem la nostra proposta per a totes les edats, amb contes, titelles, teatre i fins i tot una instal·lació interactiva d’autor. Cerqueu, però, a la nostra agenda, que estem segurs que trobareu un munt d’espectacles que seran del vostre gust. Perquè no hi ha res més màgic, ni experiència més intensa, que els espectacles en viu i en directe. Que passeu unes bones festes!

El Monstre de Colors (Tutatis Productora)

El color groc vol dir que estàs content. El blau és la tristesa, el vermell és la ràbia, el negre la por… El verd… Quin embolic! Cada color representa una emoció, però cal saber entendre-les per posar-les en ordre. Adaptació teatral de “El Monstre de Colors” l’obra de l’Anna Llenas amb més de 300.000 còpies venudes i traduïda a 16 idiomes. Dissabte 3, a les 11h i diumenge 4, a les 11h i les 12:30h al Teatre Goya.

La cigala i la formiga (Xip Xap Teatre)

Amb aquests dos personatges Xip Xap us convida a viatjar per totes les estacions de l’any: quan les fulles dels arbres canvien de color i cauen, quan comença a nevar i quan tornen a cantar els ocells amb la primavera. Dissabte 3, a les 12:30h als Jardins del Castell de Calonge.

PUCK i la seva troupe – PUCK MicroFest (Tombs Creatius)

El cinema més petit del món viu una revolució! Els personatges animats han decidit revelar-se i sortir de la pantalla de la petita caravana PUCK per fer de les seves entre el públic. Animals fantàstics, monstres, petites criatures imaginàries, gegants, infants somiadors, fantasmes i insectes estrafolaris envaeixen el carrer i el prenen com a escenari per explicar en directe les seves pròpies històries. No en tenen prou amb dues dimensions! El joc necessita un món més gran i també mans imaginatives i ments obertes que el facin real. Tota la troupe de la PUCK està disposada a posar el món cap per avall, a viure les aventures animades que ens proposen els seus jocs i, fins i tot, a dibuixar-nos de nou, a recrear-nos al mural d’il·lustració en directe de l’artista Matías Tolsà, que ens converteix en uns personatges més d’aquesta colla inacabable. Tan infinita com ens puguem i vulguem arribar a imaginar. Després de PUCK i la seva troupe, (19.30h) es projectarà el llargmetratge La revolta dels contes. Dissabte 3, a les 16h a Rocallaura.

El peix Irisat (Tanaka Teatre)

El peix Irisat, és l’animal més bonic de tot l’oceà, però es troba molt sol. Per què els altres peixos no volen jugar amb ell? Així comencen les aventures submarines protagonitzades per un peix d’escates lluents i un munt d’amics com l’estrella de mar rondinaire, el savi pop Òctopus, el peix llanterna detectiu, les meduses dansaires, el calamar curt de vista o la petxina flamenca. Junts descobriran la importància de compartir, de ser valents i ajudar els altres. Diumenge 4, a les 12h a la Sala Municipal d’Abrera.

Mare Terra (La Companyia del Príncep Totilau)

Prenent com a punt de partida l’explosió del Big Bang, passant per l’extinció dels dinosaures, i acabant amb l’embaràs d’una Homo sapiens dels nostres dies, farem un viatge per la fascinant història del planeta Terra, tot pensant en els infants i en els adults que els acompanyen. Un espectacle amb poc text, amb la música de valsos i polques i titelles, objectes, ombres xineses i màscares. Diumenge 4, a les 12h a l’Auditori de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat.

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Pin It on Pinterest

Share This