4 / 08 / 20

El SAT! Sant Andreu Teatre programa fins a 14 espectacles familiars la propera temporada

El SAT! Santa Andreu Teatre ha programat fins a 14 espectacles familiars de diversos gèneres per a la propera temporada, des de l’octubre del 2020 al maig de l’any vinent. El teatre barceloní ha avançat la seva programació familiar i de dansa i ha anunciat que les entrades es posaran a la venda el proper mes. El SAT! reprendrà a l’octubre la seva activitat després que tanqués portes el 14 de març passat degut a la situació creada arran de la COVID-19.

La programació familiar del SAT! l’encetarà oficialment el proper dia 3 d’octubre l’espectacle Sopa de pedres, d’Engruna Teatre. D’aquesta peça, que combina teatre i titelles i parla de les persones nouvingudes, de la cooperació i el treball en equip se’n faran 9 funcions, entre el 3 i el 18 d’octubre. Pel que fa a la programació de dansa, s’encetarà el dia 22 d’octubre amb el díptic Bending the walls/Beyond de LAVA companyia de dansa, que estava programat el passat març en el marc del festival Quinzena Metropolitana. El primer espectacle de dansa pel públic familiar que es veurà al SAT! serà Plas!Tic, de la Companyia La Quebrà, el 25 d’octubre.

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest

Geometria (Roseland Musical).

El programa també inclou espectacles que s’han vist molt poc o que gairebé són estrenes. És el cas de Klé (Addaura Teatre Visual), Geometria (Roseland Musical) i Andròmines, el tresor d’una nina de drap (Samfaina de Colors). A més d’aquests espectacles, també hi ha programats Història d’un mitjó (La Canica), Piccolo circ de fil (Antonella d’Ascenzi), Clinc! (Pep Bou), Corre Trufa! (Pentina el Gat), En Jan Totlifan (L’Estaquirot) i Cuida’l (Fes-t’ho com Vulguis).

Pel que fa a la dansa, després de Plas!Tic hi ha programats un seguit d’espectacles, alguns dels quals amb la complicitat del festival El Més Petit. És el cas de Silver Drops, de la companyia homònima o de Tres músics i mil sons, de la companyia Pels Més Menuts. Aquests dos espectacles formen part del cicle Remenuts i són adequats per a un públic de 3 a 5 anys i de 0 a 2 anys, respectivament. També està inclòs al cicle Remenuts l’espectacle Nadales per als més menuts (Cia. Pels Més Menuts).

Piccolo Circ de fils (Antonella Dascenzi)
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest

Piccolo circ de fil (Antonella d’Ascenzi).

Dins la programació d’El Més Petit, al SAT! també s’hi faran dos tallers per a famílies. El primer es titula InspirART – Música i moviment en família i va a càrrec de la companyia Inspira Teatre (18 de novembre), mentre que el segon es titula Movent-nos juntes per la jungla! i anirà a càrrec de la companyia Big Bouncers (25 de novembre). El SAT! ha recuperat alguns dels espectacles programats i cancel·lats durant la crisi de la COVID-19 i té encara alguns espectacles per acabar de determinar.

El SAT! s’ha compromès a complir la normativa vigent pel que fa a la higiene i desinfecció dels espais, dispensadors de gel hidroalcohòlic a l’entrada, la descàrrega de programes de mà a traves de codis QR  i control dels aforaments, disposició de seients i accessos per mantenir la distància de seguretat. Perquè #LaCulturaÉsSegura.

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This