6 / 12 / 18

El públic vota a Google La Puntual com a millor sala de Catalunya

El teatre La Puntual – Putxinel·lis de Barcelona ha rebut la valoració més alta del públic en les votacions del cercador Google. Juntament amb aquesta sala especialitzada en teatre de titelles per a públic familiar, el Gran Teatre del Liceu i la Sala Flyhard són els teatres més ben valorats a Catalunya segons l’eina de cerca. Aquest portal, que permet les valoracions del públic i dels usuaris, atorga 4,6 punts sobre 5 a La Puntual, destacant aspectes com el tracte amb els espectadors, la qualitat dels muntatges o l’experiència que suposa per a les famílies.

Des de La Puntual, valoren positivament aquesta puntuació per la confiança que suposa per part del públic. Consideren que d’aquesta manera reconeixen aquesta sala com un bon espai de trobada de famílies diverses. “Gràcies per valorar la qualitat dels espectacles i altres aspectes com el tracte personal, la humilitat i la vocació de servei de més de 13 anys de trajectòria”, subratllen en el seu comunicat. Els responsables de La Puntual, amb Eugenio i Néstor Navarro al capdavant, insisteixen en la passió que posen en la feina i “l’esperit de superació per sorprendre el públic més fidel i per acostar aquells que s’inicien en el teatre de titelles”.

Aquesta valoració, que és la més alta que rep un teatre a Catalunya, reconeix tres sales de teatre totalment diferents. La Puntual – Putxinel·lis de Barcelona té com a protagonistes els titelles, marionetes i ombres xineses; el Liceu pren l’òpera i la música clàssica com a referència i la Sala Flyhard fa una aposta decidida per les noves dramatúrgies catalanes contemporànies.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This