25 / 10 / 19

El Pot Petit publica el quart disc de la seva trajectòria amb el qual celebra el 10è aniversari

El Pot Petit celebra els seus 10 anys de trajectòria fent una gira de concerts molt especial que va començar el passat mes de juliol, però també editant un nou disc, El Pot Petit 10 anys (U98 Music), el quart de la carrera d’aquest popular grup d’animació familiar. El Pot Petit s’ha convertit en un veritable fenomen entre els més menuts gràcies a factors diversos, des de la seva acurada proposta artística en tots els sentits, passant per la seva professionalitat, fins arribar a la utilització intel·ligent d’eines com les xarxes i, molt especialment, youtube, un àmbit en el qual destaca el nombre de reproduccions que tenen la majoria dels seus vídeos.

El nou disc, que va sortir a la venda a principis d’aquest mes en el concert que van oferir a l’Auditori de Girona, inclou 13 cançons de les quals el grup gironí n’ha fet nous arranjaments i les ha dotat d’una nova sonoritat i, per tant, d’un nou caràcter. L’Helena Bagué (Jana) i el Siddartha Vargas (Pau) són els fundadors del grup i en declaracions a la premsa assenyalen que la gravació del disc ha estat realitzada amb “el màxim rigor, respecte i professionalitat, tant pels músics, pels arranjaments, com per la qualitat del so”. El Pot Petit treballa amb la Melmelada Band i en aquest disc fan un viatge pel món que el grup ha estat capaç de crear al llarg d’aquests deu anys i que toca diversos gèneres, des del pop passant pel rock, la rumba, el jazz o el folk. Tots els estils hi tenen cabuda en la música familiar.

El disc ve acompanyat d’un llibre pop-up, ideat per la il·lustradora i dissenyadora Maria Triquell. Es tracta d’un llibre no per llegir, sinó per jugar amb El Pot Petit amb uns retallables d’en Pau i la Jana. Pocs dies abans de sortir a la venda, en el seu facebook, els membres del grup ho explicaven: “Com que musicalment és un disc molt especial, també hem volgut que ho sigui amb el format, així doncs, el format no serà d’un disc convencional sinó que a dins hi trobareu un pop up per poder jugar! Estem enamorats de com ha quedat, i de l’artista que s’ha encarregat d’aquest súper repte, la Maria Triquell! Tenim tantes ganes que el veieu!”.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This