Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
13 / 12 / 21

El Pot Petit guanya el premi ARC a la Millor Gira d’Artista o Grup per a Públic Familiar

La companyia de públic familiar El Pot Petit ha guanyat aquest vespre el premi ARC a la Millor Gira d’Artista o Grup per a Públic Infantil o Familiar, categoria en la que també estaven nominades Xip Xap, Teia Moner i Dàmaris Gelabert. El premi l’ha recollit part de l’equip de El Pot Petit, ja que la Jana (Helena Bagué) i el Pau (Siddartha Vargas) estaven justament de bolo a Girona al Temporada Alta. La gala s’ha celebrat aquesta nit a la sala Barts de Barcelona.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest

Representants de les companyies nominades a la categoria de públic familiar: Dàmaris Gelabert, El Pot Petit, Xip Xap i Teia Moner, i la presidenta i la gerent de la TTP, Cristina Garcia (Esq.) i Abigail Ballester (Drta) al finalitzar la gala dels Premis ARC.

Cristina Garcia, presidenta de l’associació professional de teatre per a tots els públics de Catalunya (TTP), ha sigut l’encarregada de lliurar el premi ARC a la Millor Gira d’Artista o Grup per a Públic Infantil o Familiar que ha guanyat El Pot Petit. “Que siguin espectacles aptes per a menors no significa que els professionals que els creen no siguin mereixedors de la mateixa visibilitat que la resta d’artistes”, ha dit Cristina en el seu discurs en el que ha reivindicat que els i les joves i infants “no són els públic del futur, són el públic del present i es mereixen una alta qualitat des del moment en que entren a veure un espectacle”. Després de convidar a reflexionar sobre el valor que donem com a societat a les creacions artístiques dirigides a tots els públics que “inclouen persones de 0 a 100”, ha remarcat la presidenta de la TTP, ha lliurat el premi que ha pujat a recollir part de l’equip d’El Pot Petit, ja que els cantants protagonistes estaven just fent una actuació de la gira guanyadora dels ARC.

“Estem contentes de que la “oficina” haguem pujat a recollir el premi ARC perquè nomalment som invisibles, i darrere d’una gira com la d’El Pot Petit hi ha molta feina. Aquest any hem fet 170 actuacions, 220 com a companyia”

La Kena Rodríguez, la Keta Capdevila i la Gemma Gómez han sigut les encarregades de pujar a l’escenari a recollir el premi ARC a la Millor Gira de Grup per Públic Familiar. La Jana i el Pau han estat presents en diferit, encarregats d’agrair el guardó, que mentrestant aixecaven contentes les tres dones “sense les quals res d’aquesta gira seria possible”, ha assegurat al vídeo el Siddartha Vargas (en Pau d’El Pot Petit). Al finalitzar la gala, la Kena, la Keta i la Gemma ens han dit això, premi en mà.

 

 

La gala de lliurament dels PREMIS ARC 2021 ha tingut lloc a la sala Barts de Barcelona, en un acte dirigit per Ivan Labanda. Com sempre, aquest esdeveniment, ha servit com a punt de trobada d’artistes, professionals, empreses, entitats institucions públiques i mitjans de comunicació que donen vida al sector de la indústria musical en directe. Precisament, un dels comentaris més escoltats entre els convidats era la celebració d’haver pogut recuperar les actuacions de música en directe aquest 2021, així com a la mateixa gala de premis, amb actuacions com la del grup Marcel i Júlia.

Recordem que El Pot Petit compartia nominació amb Teia Moner i el seu espectacle Klé, que és musical però també és dansa i titella; La Dàmaris Gelabert i Hamelí, de Xip Xap.

Els PREMIS ARC premis de la indústria musical del directe, són atorgats per l’Associació ARC que, des de fa 45 anys, agrupa els representants artístics, promotors i mànagers de Catalunya. Els premis tenen com a objectiu donar visibilitat al sector de la producció d’esdeveniments i a la comercialització i distribució de la música en viu així com a la producció artística feta a casa nostra.

 

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This