7 / 11 / 19

El Més Petit de Tots celebra el seu 15è aniversari i incorpora Palma i Montcada i Reixac

El festival El Més Petit de Tots, que es farà del 9 al 24 de novembre, celebra enguany el seu 15è aniversari. Són 15 anys oferint una selecció actual de propostes d’arts escèniques per a la primera infància. Els organitzadors de la mostra van fer la presentació de la programació de l’edició d’enguany, en què van remarcar el seu compromís amb la qualitat artística dels espectacles com a eix vertebrador del festival. L’edició d’aquest any d’aquest festival internacional d’arts escèniques per als més petits (0-5 anys), promogut per una tretzena de teatres de Catalunya, el País Valencià i, aquest any, també de Balears, es va presentar al Mercat de les Flors de Barcelona. Als espais que acolliran el festival s’hi han afegit, respecte l’any passat, el Teatre Principal de Mallorca i el Teatre Municipal de Montcada i Reixac.

Les xifres bàsiques del festival són més de 120 propostes de 17 companyies internacionals i 12 ciutats de Catalunya, el PaísValencià i les Balears. L’organització, encapçalada per Eulàlia Ribera (La Sala de Sabadell) ha convidat alguns dels creadors de més rellevància internacional a presentar l’estrena dels seus darrers projectes. S’hi podran veure espectacles provinents de Noruega, Bèlgica, Suècia, França, així com d’una mostra de les noves produccions del festival amb creadors del nostre país, com Animal Religion, David Ymbernon i el col·lectiu Big Bouncers.

La Sala (Sabadell), Teatre de l’Aurora (Igualada), Mercat de les Flors (Barcelona), Teatre l’Escorxador (Lleida), Teatre Principal (Olot), Teatre Municipal (Benicàssim), Teatre Auditori (Sant Cugat), Teatre Clavé (Tordera), Teatre Auditori (Granollers), Atrium (Viladecans), Sat! (Barcelona), Teatre Principal (Palma) i Teatre Municipal (Montcada i Reixac) són els 13 espais que acolliran la programació. El Més Petit de Tots ha crescut també pel que fa a les activitats paral·leles, amb conferències, trobades professionals, formació per a professionals i mestres i tallers per a famílies i escoles.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This