16 / 04 / 19

El Grec programa una desena de propostes familiars, dues de les quals internacionals

Cesc Casadesús, director del Festival Grec de Barcelona, ha programat fins a una desena de propostes familiars per la propera edició del cicle, que es celebrarà del 25 de juny al 31 de juliol. Això suposa aproximadament un 10% del total de la programació, que consta de poc menys d’un centenar d’espectacles d’una gran varietat de llenguatges escènics.

Algunes de les millors companyies del país actuaran al festival barceloní. Manolo Alcántara, per exemple, presentarà el seu darrer espectacle, Déjà Vu, a la sala Ovidi Montllor del 9 a l’11 de juliol. Aquest muntatge és un espectacle visual amb música enregistrada i en directe, en el qual Alcántara, responsable o coresponsable de veritables joies escèniques com Rudo o Plecs, fa un pas més en la seva evolució artística, que es caracteritza per fer espectacles fascinants i arriscats, amb una poètica recognoscible.

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest

‘Déjà Vu’. Companyia Manolo Alcántara.

La jornada del 14 de juliol és la del Grec en Família, una festa per a tots els públics amb música, espectacles, jocs i tallers. Hi haurà propostes especialment pensades perquè els més menuts passin una tarda sencera gaudint de concerts de petit format, espectacles teatrals, molts tallers i alguns jocs que tenen relació amb el món de l’espectacle i la cultura. Aquesta jornada és una producció del Grec 2019 Festival de Barcelona, Petits Camaleons, El Més Petit de Tots i Flic.

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest

Falaise. Foto: Francoise Passerini.

També presentaran els seus espectacles al grec les companyies Maduixa, que hi portarà (Mercat de les Flors, dies 16 i 17 de juliol); Zum-Zum Teatre, amb una nova versió del clàssic Polzet (Mercat de les Flors, dies 23 i 24 de juliol); Baró d’Evel amb Falaise (Teatre Lliure de Montjuïc, del 28 al 30 de juliol); Marie de Jongh, amb Estrella (SAT! els dies 3 i 4 de juliol); Aracaladanza amb Play (SAT! del 9 a l’11 de juliol) i Pepa Plana amb Veus que no veus (Escenari Joan  Brossa, del 18 al 21 de juliol).

La programació familiar del Grec també inclou dues propostes internacionals, totes dues provinents d’Austràlia i totes dues del que s’anomena circ contemporani, com són Gravity & Other Myths, de la comanyia Backbone (Teatre Grec, del 9 a l’11 de juliol) i Circa, de la companyia En Masse (Palau de la Música Catalana, dies 23 i 24 de juliol). Els Backbone treballen sobre els conceptes de força física i emocional, la força individual i la del grup per formar un seguit de bellíssimes imatges amb els seus cossos. Per la seva banda, els En Masse també basen el seu treball en l’habilitat física i l’energia, al so de la música de Stravinski i Schubert.

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This