27 / 05 / 19

El festival ‘Teatre sense teatre’ de Rubí programa 12 espectacles per a infants i adults del 31 de maig al 2 de juny

El festival Teatre sense teatre de Rubí, que celebrarà la seva quart edició del 31 de maig al 2 de juny, ha programat fins a una dotzena d’espectacles adreçats a un gran ventall de públic, des d’infants a adults. La proposta, organitzada per l’ajuntament de la localitat vallesana, amb el suport de la companyia La Tal, combina diverses disciplines artístiques, que inclouen teatre de text, teatre gestual, circ i recitals de poesia i música.

L’espectacle itinerant Les pompiers, de la companyia La Tal, encetarà el festival, un espectacle que es repetirà cada dia del festival, del divendres 31 de maig al diumenge 2 de juny, a la mateixa hora (17.30h). Des de la plaça Pearson a la plaça Catalunya i la plaça Dr. Guardiet, aquests peculiars bombers aniran pregonant els espectacles que podreu veure i el lloc on es faran. Obrirà el festival, a la plaça del Dr. Guardiet (22h), la creació circense Esquerdes, de la companyia Hotel Locandi. Aquest espectacle, ideal per a famílies, combina l’escala d’equilibris, els elements aeris i la música en directe a través de tres cossos en moviment en un joc d’estira i arronsa entre el desig i la fugida.

Un dissabte molt intens

La jornada de dissabte l’obriran Les Pompiers i posteriorment la diversió començarà a la plaça Salvador Allende, on primer hi trobareu un clown molt despistat, el gironí Pere Hosta, que hi presenta l’espectacle itinerant Open Door (19.15h). A la mateixa plaça s’hi podrà veure l’espectacle La bella tour (19.30h), de la companyia homònima, un altre espectacle familiar, basat en les tècniques circenses i, sobretot, en uns pallassos divertidíssims. La jornada continuarà a la plaça del Dr. Guardiet (20.15h) amb un dels caps de cartell, Joan Català, que hi presenta el deliciós espectacle Pelat, una proposta que es mou entre la dansa, el circ, el teatre i la performance.

La nit de dissabte s’allargarà. El carrer Sant Pere, a l’accés al col·legi Pau Casals (21.30h), un rodamon explicarà la seva història en una proposta que es titula La noche es fría y al invierno no le gustan los perros (Cia. Tiamat teatre), amb taquilla inversa i a benefici de les persones en risc d’exclusió social. Aquest és l’únic espectacle de pagament. Paral·lelament, també a la plaça Dr. Guardiet (22h) la companyia David Moreno hi presenta Flota…dos, un espectacle màgic, amb un piano de cua penjat a 8 metres del terra on aquest parell d’artistes hi creen el seu món particular. Tancarà la jornada, a la mateixa plaça (22.45h), la proposta de ‘circ rural trash’ Ye Orbayu, de la Companyia Vaques. Aquestes dues darreres propostes són aptes per a un públic familiar.

El diumenge predomina el clown

La jornada del diumenge 2 de juny el predomini clar és pel clown. El dia comença amb el funeral més divertit que us hagueu pogut imaginar (12h): Bye, bye, Confetti!, de La Baldufa, al gimnàs de la Schola. Aquest espectacle familiar, recomanat per a nens a partir de 7 anys, és d’entrada gratuïta, però d’aforament limitat. A la tarda continuarà l’acció, amb dos espectacles que es faran de manera simultània (19.30h), una nova funció de La noche es fría y al invierno no le gustan los perros (Cia. Tiamat teatre), al mateix lloc de la jornada anterior, i l’espectacle de carrer Asteroid, dels Campi qui Pugui, a la plaça del Dr. Guardiet. El festival es tancarà a la mateixa plaça (20.30h) amb la companyia italiana Teatro Necessario, que hi presentarà Clown in libertà.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This