Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
18 / 11 / 20

El Festival Sense Portes d’Argentona trasllada gairebé tota la seva programació al mes de desembre

La 8a edició del festival d’arts escèniques de carrer Sense Portes, d’Argentona, que ja s’havia reformulat degut a la COVID-19 i s’havia de celebrar del 8 del novembre al 6 de desembre, s’ha tornar a adequar a la situació, ha canviat les dates i es celebrarà del 29 de novembre al 20 de desembre. Aquest és el tercer canvi de dates a que ha obligat l’emergència sanitària a l’organització. L’objectiu del Sense Portes és continuar oferint una proposta artística d’arts de carrer de qualitat i propera, acostar la cultura i els seus drets culturals, com a bé essencial, a la ciutadania i donar suport al sector cultural. Aquest objectiu és més important encara en aquesta edició tan especial, en la qual es complirà amb totes les mesures de seguretat i higiene establertes per les autoritats.

El Sense Portes comptarà amb quatre espais a Argentona per a la seva celebració: la Font del Mig, el pati de l’Escola Bernat de Riudemeia, la Casa Gòtica i el teatre La Sala. El 29 de novembre es veuran els espectacles Peix, d’Hotel Iocandi a la Font del Mig (13h) i Flow! My (Hip Hop) History, de Pulmon Beatbox, a La Sala (19h).

El 5 de desembre es podran veure 3 espectacles: Yee-Haw!, de La Banda de Otro, a l’Escola Bernat de Riudemia (11:30h), Romeu busca 2.0, de Rai Borrell, a la Font del Mig (13h)  i Alfajores, d’André Cavallini, a La Sala (19h). El mateix cap de setmana, el 6 de desembre, es veuran quatre espectacles més: Fili Busters, de Mortelo & Manzani, a l’Escola Bernat Riudemia (11:30h), Liov, de Diego Sinniger, i Underdeath, de Lali Ayguadé, a la Font del Mig (13h) i Jaleiu, de Guillem Albà, a La Sala (19h).

El festival es clourà amb tres espectacles: Òrbites, de Dans Vitro i Igbern, a la Font del Mig el dia 12 de desembre (13h); Ovvio, del Kolectiv Lapso Cirk, el 13 de desembre al mateix lloc (13h) i Les vacances de Madame Roulotte, de La Bleda, el 20 de desembre a l’Escola Bernat de Riudemeia (11:30h).

D’altra banda, com a activitat paral·lela al festival, la Casa Gòtica acull l’exposició De Canet al món: Cartells de Comediants del 1971 al 2020, visitable els divendres, dissabtes i diumenges. Les invitacions per assistir als espectacles ja es poden reservar en línia, en aquest enllaç, i es poden recollir fins 10 minuts abans de l’esdeveniment. Només es podran adquirir 6 invitacions per operació (el màxim que es permetrà d’agrupació de cadires). Els espais disposaran de pati de cadires distribuïdes de manera individual, i només es permetrà l’agrupació d’aquestes fins a un màxim de 6 per grups de convivència o bombolla ampliada.

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This