Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
21 / 09 / 22

El Festival Sense Portes d’Argentona celebra la seva desena edició!

El Festival Sense Portes d’Argentona celebra enguany la seva desena edició. Una cita molt especial, de retorn a la presencialitat, per gaudir i viure l’essència de les arts de carrer. 

El Sense Portes, que tindrà lloc del 30 de setembre al 2 d’octubre a Argentona, té la voluntat i l’objectiu de continuar oferint una proposta artística de qualitat, diversa i propera. En aquest sentit, per aquesta desena edició presenta una programació que integra diferents disciplines artístiques: teatre, dansa, música, circ, performance, itinerants… i moltes sorpreses més! En total, fins a més de 25 espectacles d’alt nivell artístic i amb propostes per tots els públics.

“Mirem de ser feliços gaudint de la cultura i de les arts de carrer, sense lligams i amb la mirada oberta, en definitiva, sense portes”.

“La Caixeta” de la Cia. Holoqué, “L’Atelier” de Toc de Fusta o “Gnoma” de Pea Grean Boat son algunes de les moltes propostes que s’hi podran trobar.  Consulta en aquest enllaç tota la programació i novetats de l’esdeveniment. 

No deixis que t’ho expliquin!

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Pin It on Pinterest

Share This