13 / 03 / 18

El Festival de Titelles de Barcelona torna al Poble Espanyol amb 16 propostes

Una parada de mercat plena d’històries, una esquiroleta enamorada, un reconegut mag, una nena a la recerca dels seus orígens, un cuc que habita als cards, una parella a qui li encanta ballar un bon tango… Aquests són només alguns dels personatges i històries que es trobaran aquest cap de setmana del 17 i 18 de març al Poble Espanyol en el marc del Festival de Titelles de Barcelona.

Un total de 16 espectacles –entre els quals 2 estrenes– de companyies emergents o consolidades del nostre país i internacionals integren la programació de la novena edició d’aquest certamen que continua reivindicant la màgia del teatre de titelles en totes les seves variants i per a totes les edats. Grans i petits podran gaudir de més de 70 funcions.

El Festival de Titelles es consolida doncs com a activitat cultural per a famílies a Barcelona i, en la línia de les anteriors edicions, proposa una programació que pretén captivar nens i també adults i que dóna especial protagonisme al carrer com a espai escènic, traient el màxim profit del potencial arquitectònic del Poble Espanyol i del fet que està tancat al trànsit. En aquest cas són 10 escenaris diferents, la majoria a l’aire lliure, els que acolliran les diverses representacions.

La graella inclourà les estrenes de ‘Kàtia’ de la companyia Ka Teatre i ‘X de Ramonlluc’ de La Finissísima. Completen aquesta novena edició ‘Pedro y el lobo’ de Títeres 4 caminos, ‘Recontes’ de La Pantomima, ‘Historias asombrosas’ de Valeria Giuglietti, ‘Un secret del Bosc’ de Tirabec, ‘Teatrastet’ de Tea3tte, ‘Tant se val d’on venim’ de Creu Roja de Catalunya i Fundació FCB, ‘Momo, a la recerca del temps robat’ de Poc a poc i ‘Las marionetas tangueras’ d’El trastero de las artes.

Companyies internacionals també s’han afegit al festival. Es tracta de Canapé de Polenta (Argentina), que presenta ‘El poder de la amistad’; La Perla Teatre (Xile), amb ‘Mites de la terra’; i Ola Muchin (Polònia), que portarà l’espectacle ‘Kukuryku’.

Com a novetat, al programa d’enguany s’hi han incorporat algunes propostes dirigides al públic de 0 a 3 anys: ‘El lleó no em fa por’ de Pamipipa, ‘L’estany habitat’ de Som Art i ‘La Filomena va al riu’ de Pengim Penjam. Els més petits també comptaran amb un espai adaptat específicament per a ells amb jocs, zona de lactància, canviadors, etc. A més, com en l’edició anterior, es podrà gaudir de la instal·lació ‘Cal Titella’, un espai lúdic i de creació on els titelles i el públic conviuran i interaccionaran.

Consulta la programació de dissabte i diumenge

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This