20 / 05 / 19

El Festival de Contes i Espectacles de Carrer Marrameu, de Torrelameu, ha fet pública la programació de la seva 3a edició

El Festival de Contes i Espectacles de Carrer Marrameu, de Torrelameu, ja ha fet pública la programació de la seva tercera edició que es celebrarà els propers 8 i 9 de juny. Seran jornades intenses de música, espectacles i instal·lacions, majoritàriament al carrer.

Dissabte, durant tota la tarda, el públic podrà gaudir de les instal·lacions Sorral Gegant i Jocs de Fusta (Festa Fusta) a la Plaça, però també de diversos espectacles de les 5 de la tarda a 2/4 d’11 de la nit.  La companyia Teatre al Detall oferirà dues funcions de l’espectacle de titelles i música El núvol gris, gras i gros (17h i 19h) a l’Església. Entre aquestes dues funcions, a les 6 de la tarda, es farà l’espectacle inaugural, Adéu, Peter Pan (Festuc Teatre) a la Sala. La tarda continuarà amb El Mêtre (JAM) a 2/4 de 8 de la tarda a La Creu, Contes a les cases (Aula de Teatre) a les 9 de la nit i la jornada es clourà a la Plaça amb Saudade (22.30h), un espectacle de música i titelles per a adults de la companyia lleidatana Anatomia del Cactus.

Diumenge, durant tot el dia, continuaran funcionant les instal·lacions Sorral Gegant i Jocs de Fusta a la Plaça, a més d’un taller de trapezi (Gadi) a La Creu. Marta Casals oferirà dues funcions de S’alcen i reguen (10.45h i 17h) a l’Esgésia i el matí el tancaran El Sidral amb L’aneguet lleig (11h, a la Plaça) i Zum Zum Teatre amb Titiritriki (12h, a la Sala). Per la tarda serà el torn del teatre i dels contes d’Els Salats, amb Parnassus (18h a La Sala) i de l’espectacle de circ Fractal, de la Companyia Terna (19.15h, a La Plaça). Per tancar el festival, a la mateixa Plaça oferirà una sessió de música (20.15h) el PD Caganer.

La majoria d’espectacles són gratuïts o tenen una entrada d’un euro i, en el cas dels espectacles que es fan a l’Esgésia, cal trucar per reservar lloc al 973 190 267.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This