Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
30 / 12 / 19

El Farrés Brothers i Cia començaran el 2020 a la Xina fent la funció número 500 de ‘Trípula’

La companyia Farrés Brothers i Cia, d’Òdena, celebrarà l’arribada del 2020 a Hangzhou, que és la capital de la regió de Zhejian, a la República Popular de la Xina, on a més hi farà la funció número 500 de l’espectacle Trípula. Els artistes catalans faran estada al Gran Teatre de Hangzhou del 2 al 12 de gener de l’any vinent, on oferiran fins a 17 funcions d’aquest original espectacle. Aquesta és la segona vegada que la companyia, formada pels germans Jordi i Pep Farrés i Jordi Palet, viatja a la Xina, ja que del 18 de febrer al 10 de març d’aquest 2019 va fer estada al Tian Qiao Performing Arts Center, de Beijing, amb aquest mateix espectacle, en la que va suposar la seva primera sortida d’Europa. Va ser arran d’aquesta experiència que els va sortir la possibilitat de tornar a l’Àsia.

Jordi Farrés, en Pep Farrés i en Jordi Palet, van crear la companyia Farrés Brothers i Cia l’any 2002. Proposen un teatre per a tots els públics, però gens ensucrat, amb l’humor i la ironia com a eines de treball i espectacles carregats de vàries capes de lectura. La companyia diu que li agrada “parlar de temes potents, des de punts de vista inusuals, de forma original i no moralitzant”. La companyia d’Òdena té al seu repertori fins a vuit espectacles disponibles, amb els quals han fet més de 1.500 representacions.

Trípula és un d’aquests espectacles, un dels més exitosos. Es tracta d’un viatge estàtic dins un globus aerostàtic, un espectacle per navegar fora del món en què el públic es deixa endur per l’aire i la imaginació. A Trípula dos científics il·luminats han descobert una nova manera de viatjar i ho exposen a un grup de passatgers. Després de molt treball i esforç, es veuen amb cor de mostrar la seva gran evolució en els mitjans de transport: el Globus Estàtic. Aquest globus viatja per l’espai, fregant els límits de la realitat, permetent anar a llocs que fins ara ningú sospitava que existissin. El viatge promet ser plàcid i poètic, tot i que pot sorgir més d’un contratemps que obligarà els passatgers a incorporar-se a la tripulació.

Trípula ha rebut el Premi FETEN 2016 al millor espectacle d’espai no convencional o el Premi Fira de Titelles de Lleida 2015 a la Millor escenografia i una Menció Especial del Jurat Internacional.

Si voleu veure Trípula anunciat al web del Huangzhou Grand Thatre, ho podeu fer en aquest enllaç.

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This