Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
7 / 11 / 22

El clown JAM, de gira artística a Mèxic

El clown JAM ha viatjat a Mèxic per participar amb la seva obra ‘El Mêtre’ al Festival Internacional de Santa Lucía, a la ciutat de Monterrey on ha actuat en cinc indrets diferents de la ciutat i rodalia, a la regió de Nuevo León.

En els tres primers dies d’actuació, JAM ha actuat per a audiències d’entre 500 i 600 persones, despertant autèntiques passions entre els assistents.

“L’experiència a Mèxic ha estat molt i molt gratificant, la valoració que en fem és totalment positiva. Als bolos, on hem gaudit d’una mitjana de 700 espectadors per espectacle, hem comptat amb uns equips tècnics excel·lents i tot s’ha dut a terme amb una perfecta puntualitat. En definitiva, una organització excel·lent i una gran rebuda per part del públic” explica en JAM.

Les funcions també han tingut lloc als municipis limítrofs de Pesquería, Montemorelos i Marín, així com també al Centro Comunitario San Bernabé del mateix Monterrey i al Centro Comunitario Monte Kristal de Juárez. Les actuacions han coincidit amb la celebració a Mèxic del Día de Muertos, fet que ha permès a la companyia de gaudir d’una de les tradicions més sentides del país.

Al festival, que enguany ha celebrat el seu 15è aniversari, hi participen artistes d’arreu del món, des d’Israel fins a Xile, el Canadà i l’Índia.

Amb ‘El Mêtre’, JAM ha actuat arreu del món, havent-lo representat en més de 700 ocasions. Abans de la pandèmia, les actuacions a l’estranger eren una constant en el seu dia a dia, però el març de 2020 tots els mercats internacionals es van tancar de cop per als artistes. Ara, dos anys després del confinament, JAM està recuperant l’agenda internacional.

El 2019, de fet, amb ‘El Mêtre’ va guanyar el premi al millor espectacle del festival Poeti Invasion Contest de Sibiu (Romania), i el 2015 va ser finalista al festival Gauklerfest de Koblenz (Alemanya).

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This