24 / 05 / 19

El Circ Picat d’Alpicat aplegarà a finals de juny 22 companyies i oferirà tallers, exposicions i food trucks en 13 espais diferents

Circ Picat-Festival de Circ i Arts en Viu d’Alpicat ja té a punt tots els detalls de cara a la seva sisena edició, que se celebrarà del 28 al 30 de juny d’enguany amb un cartell de luxe. El cicle repeteix en aquesta edició el format de tres dies d’espectacles en lloc de dos, una ampliació que ja es va determinar l’any passat i que ha confirmat el certamen com un festival de referència dins el món del circ a nivell català i estatal. L’organització també manté les apostes per un públic familiar, per la qualitat dels serveis que s’ofereixen als visitants i pels espectacles de qualitat, tot plegat acompanyat de tallers, exposicions i food trucks i en 13 espais diferents.

Al Circ Picat hi actuaran 22 companyies, de les quals els caps de cartell seran els francesos Les quat’fers en l’air, amb l’espectacle Gravir, amb el qual han recorregut festivals d’arreu d’Europa i amb què Alpicat podrà gaudir de la tècnica del trapezi amb molt d’humor. L’altre cap de cartell és la companyia keniana Jambo Brothers, que presenten l’espectacle Men in black, en el qual combinen acrobàcia, tècnica i molta energia.

De les companyies lleidatanes, remarquem la participació de Campi qui Pugui, nominada als premis Max de Teatre 2019 al millor espectacle de carrer amb Manneken’s piss, que es podrà gaudir en dues jornades; la força i l’energia dels segarrencs Sound de Secà, amb un espectacle de percussió, música i dansa titulat Emoriô i la tendresa del Pallasso Tortellini, que amb només 16 anys s’està fent un nom en l’escena i que durà a Circ Picat l’espectacle En els núvols, que va estrenar al Festival Buffff d’Alcoletge.

Pel que fa a la resta de companyies catalanes i estatals, destaquen Pep López, La Tresca i la Verdesca, La Guasa Circo Teatro, Javier Aranda, Ortiga, Javier Ariza i Edu Manazas, tots ells amb propostes força diferents i variades, algunes de les quals premiades, com ara Vida (Javier ARanda) o Kumulunimbu (Ortiga). Tampoc no cal oblidar els mataronins Nom Provisional i els madrilenys Kanbahiota, ni la tècnica de les baldufes de la companyia Penélope y Aquiles, com tampoc l’espectacle de nit per a tots els públics amb humor i mim de Punt Moc, a més de l’espectacle de clown de carrer de La Bella Tour, que ha viatjat arreu d’Europa.

En aquesta edició, també es tindrà molt en compte els petits espectadors, sempre fidels a Circ Picat, en que podran gaudir dels francesos En votre compagnie, que presentaran Le cirque des eléphants, un espectacle de titelles, i dels catalans El Pájaro Carpintero, que captivaran petits i grans amb un espai de joc lliure i experimentació. També es podrà gaudir d’actuacions de caire més local, com les que protagonitzaran l’Escola de Dansa i l’Escola de Música d’Alpicat, o els tallers de circ del Harri i Txancleta.

El vistós cartell d’aquesta sisena edició és obra de la dissenyadora Xènia Charles. Podeu consultar la programació i tots els detalls al web del Festival Circ Picat, completament renovada.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This