19 / 06 / 19

El circ, el teatre i la dansa són els principals ingredients del festival Al Carrer de Viladecans

El circ, la dansa i el teatre són els gèneres que predominen en el programa de la propera edició del festival Al Carrer, de Viladecans, que es celebrarà del 5 al 7 de juliol. El cartell és molt complet, amb espectacles d’una gran qualitat, que tenen la majoria un tret en comú típic de la contemporaneïtat: una enriquidora combinació de llenguatges artístics. Pel que fa al circ, el públic podrà veure l’espectacle de ‘circ rural trash’ Ye orbayu (Cia. Vaques); la sorprenent proposta estètica basada en tradicions i rituals populars Espera (Circ Eia); l’obligació de la tria viscuda amb humor a Diòptries (Toti Toronell); el duet de dos personatges vinguts dels 50 de La coquette (Kanbahiota); el prodigi de sincronització amb els malabars d’Accroche-toi si tu peux (Cie. Les Invendus); un gran especialista en la roda Cyr a Vari (Mr. Dyvinetz); la bogeria del trampolí de Back 2classics (Planeta Trampolí); la veritable revolució dels Revoluclown; la vitamínica barreja de rock i de circ a Rock Zirc; la combinació d’humor, circ i màgia d’A su servicio (Titiritantes); les piruetes i acrobàcies d’Yldor Llach amb la seva bicicleta a Sobre rodes (Yldor Llach); la barreja indefinible però meravellosament poètica de Flou Papagayo (Mumusic Circus); la màgia i els trucs visuals de Txema, the postman (Txema Màgic) i el món de les bombolles de sabó a The magic breath (Bubble on circus).

La dansa i el teatre de carrer estan prou ben representats amb els energètics Hippos (Zum Zum Teatre); el segon capítol de la trilogia sobre la migració SAL, en aquesta ocasió Salt (Fil d’Arena), sobre el rol de les dones en la crisi dels refugiats; The Hunter (Mighty Jambo Trust), a càrrec d’una companyia d’acròbates massai; The Ground Sisters presenten el seu conte musical i dansat La Banda i la fascinació de l’espectacle Olea, al voltant de la figura de l’arbre, de la companyia Visitants.

Hathi (Centre de Titelles de Lleida), Los extintos (Opakar), ZeBrass Marching Band i Clap! ( Sidral Brass Band) són els espectacles itinerants d’Al Carrer, els dos darrers amb paper fonamental de la música, un apartat en el qual també hi podem incloure Ets especial, de Landry el Rumbero.

El teatre al carrer també tindrà el seu lloc a Viladecans. El clown Marcel Tomàs (Cascai Tatre) presenta a Viladecans les increïbles facècies d’un personatge com El comediant; Carman, antes es mejor és una altra comèdia, en aquesta ocasió per a un showman i un Seat 600 (Javier Ariza); una vella companyia liquida el sue atrezzo a Sefini (Trapu Zaharra); un grup de curiosos científics es fa càrrec d’un Asteroid que acaba de caure al bell mig de la ciutat (Campi Qui Pugui) i un restaurant a l’aire lliure i amb la seva pròpia horta s’ofereix al públic a Chef Nature (Markeliñe). El cartell es completa amb les instal·lacions, en aquest cas a càrrec de Galiot teatre (Espai muntatitella), Campi Qui Jugui (Makiart) i Minimons (Un teatre al jardí).

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This