Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
23 / 10 / 23

El Cargol i l’herba de Poniol – ESTRENA!!!

La Companyia Sgratta  presenta aquest pròxim diumenge a Avinyó el seu últim espectacle! Es tracta d’una versió particular del conte El cargol i l’herba de poniol. On un cargol, que vol anar a veure el forat d’on surt el sol, coneixerà una colla d’animals que l’ajudaran a aconseguir-ho! Junts cantaran, estiraran i faran invents de tota mena per descobrir una de les meravelles més grans de la natura.

Una història insígnia de la cultura popular, amb humor, solidaritat i… la calidesa d’una infusió d’herba de poniol.

Aquest diumenge, 29 d’octubre, al Teatre El Catalunya d’Avinyó. Més informació i entrades en aquest enllaç.

La companyia Sgratta

Clara Gavaldà i Joan Cirera tenen més de quinze anys d’experiència explicant contes arreu i creant espectacles per al públic familiar. Primer, amb el grup Nets i Polits i, després, amb deParranda. El novembre de 2012 van crear La Companyia Sgratta i el 2013 van estrenar amb gran èxit el seu primer espectacle Sol amb la Lluna, on fan allò que millor saben fer: explicar contes. Tots ells estan carregats d’humor, tendresa, jocs de paraules, missatge i, és clar, tenen finals sorprenents! Actualment, la companyia ja compta amb una dècada de recorregut, i pel camí ha anat creixent amb diferents espectacles en repertori i amb incorporació de nous membres com actrius, actors i tècnics. Com a cloenda del seu 10è aniversari, La Companyia Sgratta us volen convidar a l’estrena del seu darrer espectacle, El cargol i l’herba de poniol.

 

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This