Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
12 / 05 / 21

El cap de setmana es presenta farcit de grans espectacles familiars per a tots els gustos i edats

Aquest cap de setmana tindreu difícil per triar de quin o quins espectacles familiars gaudireu, perquè el ventall és d’una varietat increïble. Música, titelles, pallassos, teatre…, trobareu tots els llenguatges! Remarquem la possibilitat de veure el recentment escollit com a millor espectacle familiar en els Premis de la Crítica, la peça Camí a l’escola, de Campi Qui Pugui, que representen dissabte al Centre Cívic Parc Sandaru de Barcelona. També continua la seva exitosa gira Les aventures del lleó Vergonyós, que exhaureix entrades allà on va. Aquest cap de setmana es pot veure dissabte al Teatre de la Passió d’Esparraguera. A banda d’aquests, us hem fet una tria per aquest cap de setmana, amb la Disco per Xics de Fadunito, un espectacle musical i participatiu; també Laika, la història de la gosseta astronauta de Xirriquiteula; Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol, teatre de gran qualitat de La Pera Llimonera, com Kàtia, de Teatre Nu i, finalment, la darrera creació de Fes-t’ho com Vulguis, La mama dels arbres, que explica als més menuts una història ben real, la de l’activista Wangari Maathai.

Disco per xics (Fadunito)

Espectacle de teatre de carrer creat per ser una gran festa familiar, on es barreja música, ball i teatre. Pensat perquè gaudeixin des dels més petits als més grans. Dissabte 15, a les 17h al Carrer de la Creu de Montoliu de Lleida.

Laika (Xirriquiteula Teatre)

Any 1957. Som a Moscú. En plena Guerra Freda i la carrera espacial. Laika és una gosseta que sobreviu pels carrers i parcs de la gelada ciutat. Poc s’imagina que el seu destí la portarà a l’espai dins l’Sputnik i passarà a la història de la humanitat com el primer ésser viu en orbitar al voltant de la Terra. Dissabte 15, a les 17h al Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca; diumenge 16, a les 18h a la Sala Sant Domènec de La Seu d’Urgell.

Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol (La Pera Llimonera)

Refugiant-se d’una gran tempesta, dos venedors ambulants expliquen la història d’un bolet i un esquirol que, a causa de la guerra, emprenen una gran aventura per trobar un nou arbre on poder viure. Dissabte 15, a les 18h al Teatre Municipal de Palafrugell.

Kàtia (Teatre Nu)

La Kàtia fa la maleta i emprèn un viatge, l’aventura de la seva vida que viurà acompanyada de la seva mare. Trobarà el que busca? Kàtia és un espectacle de teatre visual que ens parla de la necessitat de retrobar-nos amb les nostres arrels. Dissabte 15, a les 18h a La Sala de Sant Salvador de Guardiola.

La mama dels arbres (Fes-t’ho Com Vulguis)

En una terra on la natura és rica i abundosa, hi viuen en harmonia les persones, els animals i la vegetació. La cobdícia d’altres humans farà malbé aquest equilibri i posarà en greu perill la seva riquesa natural. Wangari i les dones dels pobles decideixen fer front al desastre amb un senzill gest ple de determinació: tornar a plantar milers d’arbres a la seva terra. Inspirat en l’història real de Wangari Maathai. Diumenge 16, a les 11h i a les 12:30h a L’Autèntica (Porta4) de Barcelona.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This