28 / 06 / 19

El CAET programa 4 espectacles familiars i 1 de juvenil el darrer trimestre del 2019 al Teatre Principal

El Centre d’Arts Escèniques de Terrassa ja ha presentat la seva programació estable per al primer trimestre de la temporada 2019-2020, que inclou fins a 4 espectacles familiars i 1 de juvenil de les 14 propostes programades. Festuc Teatre hi portarà el seu multipremiat espectacle de titelles Adèu, Peter Pan el diumenge 22 de setembre. La protagonista és la Maria, una nena a qui li encanten les històries d’aventures que li explica el seu avi. Li agrada també jugar a ser Peter Pan, fins que una nit els Nens Perduts de l’enduen al País de Mai Més. Una bellíssima història que parla dels vincles entre avis i néts.

El 6 d’octubre (18h) es podrà veure al Teatre Principal la peça El vestit POP de l’emperador, un nou espectacle musical a càrrec de La Roda Produccions. Els protagonistes són Sa Majestat Presumida, que té per costum estrenar quatre vestits cada dia però sense que cap el satisfaci, i tota una cort de nobles llepaires. Com la mateixa companyia diu es tracta d’un espectacle de “soldats i majestats a ritme de pop i amb plataformes”.

El Teatre Mòbil també està inclòs en la programació amb el seu espectacle Cösmix, que portarà al Teatre Principal del 27 d’octubre (18h). A aquesta insuperable parella de còmics, viatgers infatigables, que fan música impossible i són capaços de viatjar en el futur, els agafarà el relleu la Companyia Sgratta, que el 3 de novembre (18h), en el mateix escenari, hi representaran La princesa en texans. Aquesta peça de conte es situa al País del Poble Sec, on fa temps que no hi plou i un drac beu la poca aigua que raja de la Font Dolça. L’obra vol trencar estereotips i és ideal per divertir i fer riure al públic una bona estona.

La temporada infantil la tancarà Txema, The Postman el proper dia 1 de desembre (18h), també al Teatre Principal. L’extraordinari Txema Màgic presenta un espectacle de màgia teatralitzada, visual i creativa, molt participatiu, que barreja també el mim i el clown. Txema, el protagonista, és un carter que ha repartit missives en més de cinc continents i totes han arribat al seu destinatari. Totes, menys una, un paquet que no té remitent i que amaga màgia.

La programació del CAET, però, a més d’aquests espectacles eminentment familiars, també ha programat una peça de teatre adreçada a un públic juvenil i adult com és A.K.A. (Also Known As), de Daniel J. Meyer, que va guanyar els premis MAX al millor actor, Albert Zalazar, i millor autoria revelació, el mateix Meyer.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This