Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
12 / 12 / 22

El barri de magraners de Lleida acull una nova edició del festival nadalenc d’arts escèniques “Fum, Fum, Fum”

El barri de magraners de Lleida acollirà del dilluns 26 de desembre al dissabte 31 una nova edició del festival nadalenc d’arts escèniques “Fum, Fum, Fum”.

El dilluns 26, a les 18:00 i a les 20:00 hores, la companyia Magraners a Escena donarà el tret de sortida amb l’espectacle “Cançó de Nadal”. Un espectacle de teatre musical on una vintena d’actors, sota la direcció del dramaturg lleidatà Ramon Molins, protagonitzen aquest clàssic, en el qual a l’avar Mr. Scrooge se li apareixen durant una freda nit de Nadal tres esperits que representen el seu passat, el seu present i el seu futur.

Dimarts 27, a les 18:00 hores, serà el torn de la companyia l’Estaquirot amb l’espectacle “L’aventura d’avorrir-se”, una obra que pretén motivar la creativitat dels nens i les nenes així com reflexionar sobre la gestió del temps i la quantitat de joguines i regals que tenen a casa.

Dimecres 28, a les 18 hores, arribarà “La casa más pequeña” a càrrec de Yarleku Teatro. La història d’una amistat que permet fer front a les dificultats que es troben les protagonistes, la Bettina i la Norma.

Dijous 29, a les 18.00 hores, la companyia Pea Geen Boat sorprendrà al públic amb “Gnoma”La Gnoma Gwendolyn i la seva amiga Matilda l’ocell, han construït una casa per viure juntes. N’estan molt il·lusionades però poc a poc s’adonen que la convivència no és tan senzilla. Un dia, la Gwendolyn rep una invitació per anar a celebrar l’aniversari de la seva germana. Ha de deixar casa seva per uns dies, travessor el bosc… Pot passar de tot.

Divendres 30 de desembre, a les 18:00 hores, la companyia Zum-Zum Teatre protagonitzarà “Polzet”, un conte en el qual un nen menut i enginyós salva a tots els seus germans i a la seva família, després que els seus pares desesperats hagin hagut d’abandonar-los en el bosc per falta de recursos. La relació entre el bé i el mal, la generositat, la bondat i l’abandonament són alguns dels temes principals que es tractaran al llarg de l’espectacle.

Dissabte 31, a les 12:00 hores, la companyia Xip-Xap Teatre presentarà Hamelí”, un espectacle basat en el conte clàssic que explica la misteriosa desgràcia d’una vila on conviuen tots els veïns i veïnes, amb les seves alegries i les seves discòrdies, fins que un dia es veuen envaïts per una plaga de rates, que ningú sap d’on han vingut, i això farà alterar la convivència de forma dramàtica!

Totes les representacions del Festival Nadalenc, que celebra enguany la quarta edició, es duran a terme a l’antic cine Goya de la capital del Segrià ubicat al carrer Transformador número 18. 

Aquest certamen està organitzat per l’Hangar, una associació d’agitació cultural que treballa des del barri de Magraners promovent diferents activitats i propostes culturals amb un objectiu comú: permetre l’accés de tots els veïns i veïnes a la cultura.

 

 

 

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This