Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
9 / 05 / 22

El 31è Festival Internacional de Titelles arriba a Gavà els dies 13, 14 i 15 de maig

El Festival Internacional de Titelles arriba de nou a Gavà! Els dies 13, 14 i 15 de maig el fantàstic món dels Titelles i el Teatre d’Objectes omplirà places, carrers, teatres i instal·lacions en una nova edició que es presenta amb les propostes de setze companyies professionals del País i d’arreu, recuperant així la presència internacional.

Durant el cap de setmana, els visitants podran gaudir de fins a una quarantena de passis, així com, també trobaran tallers d’artesans i instal·lacions, recuperant l’esperit tradicional d’abans de la pandèmia, de festa al carrer, sobretot pels més petits i famílies.

Entre la programació, actuaran companyies com Xip Xap, Teatre amb l’espectacle La veritable història dels tres porquetson el més petit era una porqueta, que volia viatjar en moto i ser arquitecta. També la Cia. Teatre al detall amb El núvol gris, gras i gros, un núvol viatger, que després de córrer món i acumular aigua i més aigua, s’ha fet gris, gras i gros. Ara necessita ploure i buscar un lloc on la seva aigua sigui profitosa. O bé Festuc Teatre amb La llàntia Meravellosa, un espectacle que ens parla dels desitjos, de l’acceptació i de l’amor que és capaç de sobrepassar les dificultats de la vida.

Per consultar tota la programació del Festival Internacional de Titelles de Gavà pots consultar aquest enllaç.

 

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Pin It on Pinterest

Share This